Senatorul Puiu Hașotti: "Cer PSD Constanța retragerea sprijinului politic pentru Remus Cernea"

136
1
Senatorul Puiu Hașotti:
Deputatul USL Remus Cernea vrea să inițieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali și între persoane de același sex, susținând că acest model este aplicat în mai multe țări europene. În acest context, liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, a declarat că cere PSD Constanța retragerea sprijinului politic acordat lui Remus Cernea. 

"Cer PSD Constanța retragerea sprijinului politic acordat deputatului PSD Remus Cernea, pentru inițiativa acestuia privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de același sex", a declarat Hașotti.

La rândul lui, secretarul executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a spus că președintele Partidului Verde, deputatul USL de Constanța Remus Cernea, nu mai este membru al PSD, astfel că social-democrații nu au ce sprijin să îi retragă acestuia.

"Remus Cernea oricum nu mai are sprijinul nostru politic, pentru că acum este la Partidul Verde, nu mai este la PSD. Noi l-am înscris la alegeri, a fost membru al organizației noastre și pe urmă s-a înscris înapoi la Partidul Verde. Ca atare, și-a pierdut calitatea de membru al PSD. Noi ce sprijin să îi mai retragem?!", a declarat Dragomir, citat de Mediafax.

El a mai spus că PSD Constanța s-a păcălit atunci când l-a acceptat pe Remus Cernea în partid.

"În loc să facă ceva pentru județul ăsta care l-a făcut deputat... Asta este, am luat țeapă cu el. Altceva nu pot să spun", a mai spus secretarul executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir.

Remus Cernea a câștigat mandatul de deputat în Colegiul 9 din Constanța fiind susținut de USL. 

Comentează știrea

Hanibal
15 aprilie 2013
Hasotti cere

Dle Cristinel, cel pacalit nu a fost PSD ci electoratul. Prin astfel de manevre USL a ajuns la guvernare si la o majoritate totalitara in Parlament. Cernea poate fi acuzat pentru declaratiile si initiativele sale,dar el este cel putin sincer nu mincinos ca liderii USL in frunte cu Ponta-copy si Cacarau. Daca s-a ajuns la aceasta situatie,vina nu trebuie cautata la cel care face astfel de propuneri ci la cei care au contribuit prin nepasare sau sprijin direct la crearea problemelor legate de Biserica si homosexuali.Partidele incep sa-si culeaga rezultatele politicilor duplicitare si de cultivare a tot ce este mai rau in societatea occidentala.Nu trebuie sa ne miram,atata timp cat ministerele culturii si invatamantului au ajuns pe mana unora ca Hasotti si altii asemnataori lui din toate partidele de guvernamant.De rolul nociv al mass-mediei nici nu mai vorbim.Daca in Franta,considerata capitala culturii europene s-a votat casatoria intre homosexuali,in mod sigur ca se va vota si in Romania.Oricum,cetenilor nu le mai pasa,atata timp cat vad ca parada homosexualilor este oficiala si ocrotita de stat cu ajutorul jandarmilor.Si in politica se manifesta un soi de homosexualitate,prin " uniuni contra naturii" gen USL,si Ponta-copy-Cacarau

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2939 secunde