Cui vrea Mazăre să-i rupă picioarele dacă nu ascultă de PSD Constanța

198
1
Cui vrea Mazăre să-i rupă picioarele dacă nu ascultă de PSD Constanța - remuscernea11361459342-1365440674.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD Constanța, Radu Mazăre, este supărat pe deputatul Remus Cernea, ales pe listele USL Constanța ca parlamentar de Constanța în Colegiul 9, deoarece acesta a inițiat un proiect legislativ prin care dorește ca Biserica să nu mai primească bani de la stat.


"A venit de la București și a câștigat mandatul cu ajutorul constănțenilor. Adică, noi l-am ajutat că ne-a rugat Ponta să-l luăm la noi ca să câștige. Și, acum el ce face ? În loc să se implice, să alerge să deblocheze proiectele pentru Constanța, el stă și se ceartă cu Biserica, se ia la trântă cu popii. Un tâmpit ! Mai mult n-am ce să zic !", a spus Mazăre la Conferința Județeană din această seară.


În acest context, el a supus la vot o rezoluție adoptată de PSD Constanța care a fost votată de toți cei prezenți.
Mai exact, în aceasta se spune că PSD Constanța nu este de acord cu inițiativa legislativă depusă de Remus Cernea căruia îi transmite să o retragă. "Îi cerem să-și retragă inițiativa și să-și ceară scuze la toți, la Biserică, nouă, vouă care l-ați ajutat să câștige mandatul de parlamentar la Constanța. Mă întrebați ce o să fac dacă nu o retrage ? Dacă nu o face, îi rup picioarele dacă îl mai prind prin Constanța !", a spus Mazăre.   


Comentează știrea

Tavi
8 aprilie 2013
Intarata-i, drace, ca si mie-mi place!

Intarata-i, drace, ca si mie-mi place!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4911 secunde