Senatorul Puiu Hașotti, reclamat pentru declarații homofobe

626
10
Senatorul Puiu Hașotti, reclamat pentru declarații homofobe - puiuhasoti-1366033438.jpg
Senatorul constănțean Puiu Hașotti a dat de belele după ce a făcut declarații uluitoare la adresa homosexualilor. Din acest motiv, Asociația Accept cere Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și Partidului Național Liberal "sancționarea neîntârziată" a lui Puiu Hașotti pentru declarațiile acestuia potrivit cărora homosexualii sunt "oameni bolnavi și homosexualitatea nu este o stare firească".

Reprezentanții Asociației Accept au precizat că vor depune la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării o plângere la adresa lui Puiu Hașotti, susținând că declarația acestuia despre persoanele de orientare homosexuală este "scandaloasă".

"Declarația potrivit căreia persoanele de orientare homosexuală sunt bolnave este scandaloasă, inacceptabilă și intră sub incidența legii. Vom depune în această săptămână o plângere adresată CNCD pentru soluționare competentă, pe măsura gravității acestei afirmații politicianiste inepte și a efectelor publice pe care le produce", a spus directorul executiv al Asociației Accept, Florin Buhuceanu, într-un comunicat de presă.

Asociația Accept solicită sancționarea imediată a politicianului, atât de către autoritățile care au competențe în domeniu, cât și de către PNL.

"Solicităm, de asemenea, PNL să se delimiteze neîntârziat de poziția exprimată public de domnul Hașotti, care afectează dreptul la demnitate al unui grup minoritar din societatea românească, protejat de către lege. Opiniile primitive și homofobe ale acestui politician nu își au locul într-un partid democratic, cu solide valori liberale, și trebuie condamnate ca atare", a mai spus Florin Buhuceanu.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, a declarat că nu are absolut nimic să le reproșeze homosexualilor, pe care îi consideră "doar niște oameni bolnavi", el comentând astfel inițiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de același sex.

"Domnul deputat Remus Cernea se dovedește un extravagant, ca să folosesc un cuvânt liniștit. Eu nu am absolut nimic să le reproșez homosexualilor, îi consider doar niște oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relație naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio șansă", a declarat Puiu Hașotti pentru Știrile ProTV, întrebat despre inițiativa lui Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de același sex.

Pe de altă parte, sâmbătă, Puiu Hașotti a declarat că cere PSD Constanța retragerea sprijinului politic acordat deputatului Remus Cernea, pentru inițiativa acestuia privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de același sex.

În replică, secretarul executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a declarat că președintele Partidului Verde, deputatul USL de Constanța Remus Cernea, nu mai este membru al PSD, astfel că social-democrații nu au ce sprijin să îi retragă acestuia.

Comentează știrea

admirator
16 aprilie 2013
hm...

domnul senator a mai facut declaratii icnendiare in Parlament... Astea dovedesc faptul ca -in realitate- nu este liberal. Sau este un liberal de tip vechi (Bratianu). Numai ca liberalismul contemporan nu are nimic de-a face cu asa ceva. Neoliberalismul este total opus vechiului liberalism national. Ca istoric, ar trebui sa stie lucrurile astea si sa treaca acolo unde ii e locul. (Poate PNTCD.) Dar dincolo de profilul politic al domnului Hashotti, se ridica alta intrebare: de ce CNCD asta, nu a luat atitudine cand nazistul tzopaitor a defilat in public cu uniforma de general nazist, cu zvastica la centura? Impreuna cu fiul sau (minor atunci) care era imbracat in soldat nazist? Nu cumva subiectivismul asta pute? A ce?

Dan
16 aprilie 2013
Homalai obraznici

Au cam mult tupeu homalaii astia ...Dupa ce ca-si exhiba pornirile curofile in cadrul unor parazi caudate,imbracati exact ca si cum ar fi iesit toti de la balamuc,mai pretend ca sunt sanatosi la cap! Sunt bolnavi,asta e si trebuie sa nu sadem de ei,asa cum nu trebuie sa radem de alcoolici.Nu poti insa nici sa le dai sansa de a promova curismul ca pe ceva normal.Asa cum si heterosexualii sunt acuzati de indecenta atunci cand se imbraca provocator sau spun glume cu tenta sexuala explicit,si homalaii trebuie sa inteleaga ca simpla placere perversa a lor nu e subiect de aratat in public sau si mai stupid,de discutat in parlament.

homo erectus
16 aprilie 2013
homosexualitatea politica

Hasotti este un batran cameleon politic , fara caracter si fara responsabilitate, Hasotti ar trebui sa fie preocupat de homosexualitatea politica , boala veche de care sufera si el si partidul din care face parte , boala care se manifesta in toate partidele prin aliantele contra naturii pe care le fac pentru a ajunge la putere.

Prea Cu(r)viosul!
16 aprilie 2013
...nu o mai dati de perete!

....ce inseamna sa vorbesti fara sa gandesti!...Senatorul are perfecta dreptate! Homosexualii sunt oameni cu deviatii de la normalitate!....Asa cum bicicleta nu poate fi inlocuita de masina de tocat carne, nici femeia sau barbatul nu pot fi inlocuiti cu altceva....nici macar nu pot fi inversati! ...adica sa traiasca barbat cu barbat si femeie cu femeie...Pentru ca morala Occidentala a depasit deja stadiul maturitatii de acum o suta de ani, homosexualii ajuns sa ocupe functii importante in ierarhia politica si maladia a fost acceptata de societate...Noi acum ajungem abia la nivelul acesta si iata, ca apar oameni care pun proble.a asta....dar nu inseamna ca deviatia este ceva normal....Tot anormalitate este!....In cultura populara din toata lumea, acest flagel se intalneste si in lumea animala: gaini care calca, oi care de viseaza berbeci, iepe-armasari, vacit-tauri....este lesne de inteles ce fac proprietarii cu aceste animale bolnave....asa se intampla si in cazul oamenilor: unii barbati isi imagineaza ca sunt femei, iar anumite femei, barbati!...In toate cazurile este vorba despre boala, cum a numit-o, pe buna dreptate, Senatorul Hasoti....daca ar fi sa ne exprimam mai elegant am zice ca este vorba despre deviatii socio-sexuale...

costea
16 aprilie 2013
legalizare

Mai Hasoti,lasa omul sa dea drumul la proiectul de lege cu homosexualii, ca numai asa intra si PNL-ul in legalitate cand f**e Crin Antonescu pe menbrii de partid.

tdc
16 aprilie 2013
anapoda

ce nebunie, sa fi reclamat ca esti impotriva f... in cur

sever
16 aprilie 2013
liberal nu inseamna imoral

de-a lungul istoriei toate "civilizatiile" au disparut cand nu a mai existat granita intre moralitate si imoralitate.prefer sa fiu numit retrograd decat sa ma dau modern si sa accept in jurul meu detracati homo si lesbi.imi vine sa vomit cand ii vad pe imbecilii politici care se considera liberali pentru a castiga cateva voturi.l-ati vazut pe cretinul din capul Parisului in fruntea paradelor poponarilor? rusine.astfel de devieri intro lume civilizata si crestina se ascund ,nu se afiseaza.sunt convins ca toti astia care considera ca poponarii si lesbiencele sunt persoane normale nu ar fi prea incantati sa aiba astfel de specimene in familie.deviantii astia nu au nici o vina ca s-au nascut asa,dar sa le dam dreptul sa se casatoreasca,sa fie pedagogi,sa infieze copii normali este o crima.

NELU
16 aprilie 2013
LA SUBIECT

Vreau sa facem o distinctie clara. A tolera, a accepta ca exista aceasta deviatie este una, si a ridica aceasta deviatie la rang de ..."celula a societatii" ca expresie a "drepturilor omului" si a mai cere si santionarea senatorului care a spus un mare adevar (este adevarat ca a fi sincer inseamna a te duce la razboi fara zale) este tupeu la greu.

pfff
16 aprilie 2013
aham

S-au dezlantuit toti desteptii sa comenteze care mai de care ca e boala , ca e una , ca e alta ... Va intreb , daca ati avea un baiat care este homosexual , ce ati face cu el? Ce v-ati face daca ar fi pus la zid si aratat cu degetul in fiecare zi?

tano
16 aprilie 2013
pt aham

Ma tampitule tu chiar nu intelegi nimic din ce se discuta aici ?Esti de acord ca unul sau mai multi copilasi nevinovati sa fie adoptati de poponari cu acte in regula?

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Aprilie 2013
Stire din Fun : Cocoșul homosexual…
Pagina a fost generata in 0.404 secunde