Primarul din Mangalia va aduce în noaptea de Înviere lumină de la Ierusalim

180
Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Turism, Mirela Matichescu, împreună cu primarul Mangaliei, Cristian Radu și alte oficialități de la nivel județean, s-au aflat, zilele acestea, într-o inspecție în stațiunile de pe litoral pentru a verifica lucrările de pregătire a sezonului estival. 

În cadrul inspecției din sudul litoralului, reprezentantul ANT a apreciat faptul că autoritățile locale și hotelierii au realizat lucrările de igienizare și ecologizare necesare pregătirilor pentru întâmpinarea turiștilor de 1 Mai și Paște. 

"Sunt plăcut impresionată să constat că investitorii au înțeles că trebuie să ridice standardele la cel mai înalt nivel, dacă vor să ofere servicii turistice de calitate", a precizat Mirela Matichescu. 

În cadrul discuțiilor cu municipalitatea din Mangalia a fost abordată și tema turismului balnear, care ar trebui mai mult promovat, mai ales că bazele de tratament din cadrul hotelurilor "Hora", "Balada" și "Sirena" din stațiunea Saturn atrag anual peste 7.000 de turiști și oferă o gamă largă de servicii medicale de specialitate. 

La rândul său, primarul municipiului Mangalia a precizat că municipalitatea a demarat încă din lunile de iarnă ample acțiuni de ecologizare și reamenajare în stațiunile din sudul litoralului, astfel încât turiștii să fie primiți în cele mai bune condiții. 

"Suntem pregătiți să primim turiștii într-un alt cadru și mă bucur că eforturile noastre de a schimba înfățișarea stațiunilor au început să dea roade. De 1 Mai, la Mangalia va avea loc o serie de evenimente, pregătite special pentru turiști, dar și slujba de Înviere - Lumina de la malul mării, când mii de credincioși vor avea ocazia să ia lumina sfântă adusă direct de la Ierusalim. Tot în noaptea de Înviere, vom organiza o înălțare de lampioane sub sloganul: Lumina care vine, se întoarce la ceruri", a precizat edilul Cristian Radu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Vindea pește alterat  în Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3318 secunde