Facebook promite conținut de mai bună calitate în News Feed

57
Facebook promite conținut de mai bună calitate în News Feed - stirefacebook-1378652528.jpg

Articole recomandate

Facebook a modificat algoritmul folosit pentru alegerea conținutului de afișat în secțiunea News Feed, astfel încât informațiile oferite să reflecte mai îndeaproape preferin-țele utilizatorilor. 

Departe a fi o simplă listă în care sunt prezentate activitățile celor din lista de prieteni și postări apărute în paginile la care suntem abonați, secțiunea News Feed este actualizată cu ajutorul unui algoritm foarte complex, ținând cont de peste 1000 parametrii. Printre cei mai importanți factori avem like-urile și comentariile primite, respectiv share-uri date de alți utilizatori. Prioritatea de afișare a informațiilor în News Fered mai este influențată și de calitatea generală a conținutului afișat de paginile la care suntem abonați și gradul de completare a paginii de profil.

În pregătire pentru implementarea la scară largă, administratorii Facebook au testat noul algoritm de sortare cu un grup restrâns de utilizatori, constatând din partea acestora o mai mare implicare față de conținutul afișat și mai puține cazuri în care aceștia au ales să șteargă din postările prezentate în News Feed. În urma rezultatelor obținute, noul algoritm va fi extins pentru toți utilizatorii Facebook în decursul săptămânilor următoare, acoperind atât versiunea desktop a secțiunii News Feed, cât și cea pentru dispozitive mobile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7263 secunde