Eugen Teodorovici: Nu se pune problema unei naționalizări a Pilonului II de pensii

93
Eugen Teodorovici: Nu se pune problema unei naționalizări a Pilonului II de pensii - pilonul2696x4661526891288-1528182553.jpg

Articole recomandate

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a susținut din nou luni, la dezbaterile moțiunii simple depuse de PNL împotriva sa, că nu se pune problema naționalizării Pilonului II de pensii și nu va pune niciodată în balanță deficitul bugetar cu veniturile românilor, indiferent dacă este vorba despre salarii sau pensii. El a mai afirmat că este firesc să existe o analiză după aproximativ 10 ani de funcționare a PilonuluIi II de pensii și va ieși public în perioada iunie - iulie pentru a prezenta rezultatele.


"Referitor la problematica Pilonului II, atât de discutată și disputată în ultima perioadă, doresc să fac doar două precizări. În primul rând, nu se pune problema unei naționalizări. Eu am spus că este firesc să existe o analiză după aproximativ 10 ani de funcționare a acestui mecanism și că vom ieși public în perioada iunie - iulie pentru a prezenta românilor rezultatele acesteia. Prin urmare, orice speculație nu face decât să creeze suspiciuni neîntemeiate, dovedind diletantismul și reaua credință a celor care răspândesc astfel de idei. În al doilea rând, ca cetățean al României, ca membru al unui partid de stânga, și nu în ultimul rând sau poate tocmai din acest motiv, ca ministru de Finanțe într-un guvern PSD, nu voi pune niciodată în balanță deficitul bugetar cu veniturile românilor, fie că vorbim de salarii sau de pensii. Niciodată!", a susținut Teodorovici., potrivit România TV.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8138 secunde