Europort România - Lideri maritimi internaționali se întâlnesc la Constanța

289
Europort România - Lideri maritimi internaționali se întâlnesc la Constanța - lideriimaritimiinternlaconstanta-1399912856.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începe în Mamaia, la Complexul Tenis Club Idu, cea de-a zecea ediție a Europort România. Timp de trei zile (în perioada 13 - 15 mai), 40 de companii din sectorul naval vor prezenta la Constanța cele mai noi produse și servicii, cum ar fi: propulsie navală, sisteme de automatizare, echipamente de punte, sisteme de siguranță și management integrat, macarale, echipamente hidraulice și de tratare a apei, sisteme de comunicare, electrice, de ventilație și de pompare.


Evenimentul Europort România este organizat de Ahoy Rotterdam, în cooperare cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și Ambasada Olandei la București. 


Programul de vizitare în prima zi, 13 mai, este între orele 12.00 - 17.00, miercuri, 14 mai, expoziția este deschisă pentru vizitare în intervalul orar 12.00 - 17.00, iar joi, 15 mai, între orele 10.00 - 15.00. 


Participanți din 11 țări 
În acest an, la Europort România sunt prezenți expozanți din Olanda, România, Spania, Italia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Germania, Bulgaria, Danemarca și Grecia, a anunțat președintele CCINA Constanța, Mihai Daraban. Printre aceștia, sunt și firme care participă pentru prima dată la acest eveniment. De exemplu, Safe Trade Maritime Products din Turcia, o companie inovativă în sectorul producției de piese de siguranță în domeniul naval, va prezenta produsele proprii pentru gruie și vinciuri. Tot ca noutate a acestei ediții este și o firmă olandeză specializată în proiectarea și producția de sisteme de dragare pentru marfa vrac uscată în cadrul industriei de reciclare - Grab Specialist. TKF B.V., un alt expozant în premieră în România, produce cabluri navale și offshore atât standard, cât și conform solicitării clientului. De asemenea, Turbomed este recunoscută pe piața internațională a alimentatoarelor turbo, pieselor de schimb și service. 


Ceremonia de deschidere, care este programată pentru astăzi, 13 mai, la ora 12.00, în foaierul Tenis Club Idu Mamaia, este oficiată de ambasadorul Olandei la București, Matthijs van Bonzel. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Mai 2014
Stire din Economie : Începe Europort România!
Pagina a fost generata in 1.7672 secunde