Evenimente și accidente navale

454
1
Evenimente și accidente navale - evenimente-1462196473.jpg
Pe data de 1 mai 2016, din portul Trieste, a pornit în călătoria inaugurală nava de pasageri "Carnival Vista". Pachebotul a plecat spre portul Ragusa (Dubrovnik) și, în final, va acosta la Barcelona. Voiajul va dura 13 zile. "Carnival Vista" este cea mai mare și mai luxoasă navă din flota companiei Carnival Cruise Lines, având 133.500 tone registru brut și putând lua la bord până la 4.000 de pasageri.


• • •


Nava portcontainer fluvială "Shang Qing 3 Hao", sub pavilion China, a pierdut 45 de containere peste bord, pe data de 1 mai 2016, în timp ce era acostată în Shanghai WGQ Container Terminal. Containerele în derivă au intrat în coliziune cu navele acostate, provocând pagube. Containerele de la bordul navelor fluviale din China nu sunt securizate. "Shang Qing 3 Hao" s-a înclinat în tribord, iar containerele au căzut peste bord. 


• • •


Nava aframax "Bull Sulawesi", încărcată la maximum, a eșuat la nord de insula Pulau Bangka, situată la sud de Singapore, Marea Chinei de Sud. Cei mau mulți dintre cei 30 de membri ai echipajului au fost evacuați. Nava era în drum de la Jakarta la Muntok.


• • •


Mega portcontainerul "MSC Fabiola" a eșuat în zona de sud a Canalului Suez, mai jos de Ahmed H Tunel, în noaptea de 28 spre 29 aprilie 2016, în timp ce se deplasa din Malta spre Oman. Vasul a fost readus în plutire în noaptea de 29 spre 30 aprilie, prin eforturile comune a șase remorchere, și remorcat până în zona de ancoraj exterior a portului Suez. Pe data de 1 mai, nava se află în aceeași poziție. Eșuarea a fost cauzată de funcționarea defectuoasă a generatoarelor, ceea ce a dus la o pană de curent și pierderea direcției.


Comentează știrea

aZdNsVRQwvfMsLNGxo
29 noiembrie 2016
QfMkmOAKLcHzhpbvW

y2PcO2 volnlpligawn, [url=http://osnestdzfree.com/]osnestdzfree[/url], [link=http://fnvjkdxdjdje.com/]fnvjkdxdjdje[/link], http://lsgzaubjacvz.com/

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Aprilie 2016
Stire din Economie : Accidente pe mări și oceane
Vineri, 29 Aprilie 2016
Stire din Economie : Incidente pe mări și oceane
Luni, 25 Aprilie 2016
Stire din Economie : Necazuri pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.4518 secunde