Accidente pe mări și oceane

661
1
Accidente pe mări și oceane - accidente-1461759844.jpg

Articole de la același autor

Nava de pasageri ro-ro "Panaghia Tinou" a acostat în portul Pireu în aprilie 2015. Pe data de 26 aprilie 2016, a început să se aplece spre tribord, ajungând la o înclinare de peste 40 de grade. "Panaghia Tinou" este abandonată și a început să aibă probleme din cauza lipsei de întreținere corespunzătoare. Navă este declarată confiscată pentru datoriile proprietarului și așteptă să fie scoasă la licitație, fără a avea un echipaj minim de siguranță la bord.

v v v

Bulk-carrier-ul "Zhe Hai 168" a eșuat la 17 mile nautice nord de Manila, Filipine, în Marea Chinei de Sud. Vasul plecase spre Berong, provincia Quezon.

v v v

Barja "Fomento Pausha" s-a scu-fundat în zona de ancorare a portului Redi, India. Patru membri ai echipajului au fost salvați.

v v v

Pe tancul de produse petroliere "Spob Kapuas" s-a produs o explozie, urmată de incendiu, în după-amiaza de 25 aprilie 2016, în Marea Chinei de Sud. Potrivit informațiilor, la bord era un echipaj de 16 oameni. Cel puțin doi au suferit arsuri, iar unul este în stare critică. Nava nu avea marfă. "Spob Kapuas" are capacitatea de 3.540 tdw, a fost construit în 2012 și este înmatriculat sub pavilion Indonezia.

v v v

Velierul "Stortemelk" a eșuat pe Elba, în apropiere de Ottendorf, în timpul furtunii din 24 aprilie. Nava plecase de la Den Helder spre Kiel, cu opt persoane la bord. A fost readusă în plutire cu ajutorul mareei și dusă la Brunsbuettel, unde a fost andocată pentru verificări. 

Comentează știrea

sobolanul
28 aprilie 2016
coruptia ucide

Organele abilitate ale statului trebuie sa se autosesizeze. Toate companiile private de remorcaj maritim incalca legea. Oamenii sunt amenintati si supusi unui program greu de suportat. In Coremar un om ajunge sa presteze peste 360 de ore pe luna. Ticalosii se bazeaza pe faptul ca oamenii tinuti sub teroare si amenintare tac si inghit. Capitanii sunt fortati sa incalce legea prin complectarea jurnalelor de bord cu situatii nereale. Ticalosilor nu le pasa de epuizarea oamenilor si implicit de siguranta navigatiei. Pentru acesti nemernici burta lor conteaza. Asteptam ITM-ul pentru a face lumina.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Economie : Incendiu la bordul unui trauler
Luni, 25 Aprilie 2016
Stire din Economie : Necazuri pe mări și oceane
Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente navale
Pagina a fost generata in 1.565 secunde