Incidente și accidente navale

328
Incidente și accidente navale - incidente-1460394315.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Jan Van Gent" a eșuat pe râul St. Lawrence, în dimineața de 9 aprilie 2016. Incidentul a fost cauzat de părăsirea șenalului navigabil ca urmare a blocării motorului. Nava a fost repusă în plutire cu ajutorul remorcherelor, după care și-a continuat drumul în susul râului și a acostat la Montreal, pentru inspecție.

v v v

Cargoul de mărfuri refrigerate "Sliver Pearl" a eșuat în strâmtoarea Ulvesundet, Norvegia, în după-amiaza de 9 aprilie 2016, în timp ce se deplasa de la Bergen la Alesund. Nu s-au raportat urme de poluare. Vor fi utilizați scafandri pentru a evalua starea navei.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Sansha Maru" a lovit o ambarcațiune de pescuit, în apropiere de Insula Honshu, în Pacific. Incidentul a avut loc în seara de 9 aprilie 2016. Ambarcațiunea a rămas în plutire, dar în urma izbiturii căpitanul ei a căzut peste bord și a fost dat dispărut. Cargoul "Sansha Maru" are capacitatea de 1.510 tdw, a fost construit în 1996 și este înmatriculat sub pavilion Japonia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Aprilie 2016
Stire din Economie : Accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.3744 secunde