Exclusiv Auto vă invită la SEAT On Tour

134
Exclusiv Auto vă invită la SEAT On Tour - seatbun-1603817989.jpg

Articole recomandate

Exclusiv Auto, dealer SEAT în Constanţa, invită publicul constănţean să testeze tehnologia de ultimă generație a mărcii SEAT, în perioada 02-07 noiembrie, la showroomul din Strada Dumbrăveni nr. 70, sens giratoriu Tomis Plus. 


Să ții pasul cu schimbările presupune să explorezi noi teritorii. 
Mai conectate, echipate cu tehnologie avansată care te ajută să fii mereu în mișcare și linii de design dinamice care îmbină esența de libertate și stil, modelele SEAT îți pot oferi o experiență autentică atunci când te afli la volanul unuia dintre ele. 


Pe parcursul celor șase zile vor putea fi testate modele din gama SEAT, printre care și Noul SEAT Leon. 

Vino să descoperi modelul care ţi se potrivește și vei primi cele mai bune oferte din stoc. Cel mai nou model al gamei, SEAT Leon, a cărui prezentare a avut loc pe 28 ianuarie la Martorell (Barcelona), este un model pregătit să atragă clienții din lumea întreagă. Faruri full LED, blocuri optice spate full LED coast-to-coast, oglinzi laterale cu lumini semnalizatoare dinamice. 


Noul SEAT Leon este pentru cei cărora nu le e teamă. Încredere, eleganță și sportivitate. Acestea sunt calitățile principale prin care directorul de design SEAT, Alejandro Mesonero-Romanos, definește noua sa creație. Exteriorul modelului Leon este caracterizat de proporțiile mai echilibrate și o parte din față mai îndrăzneață, precum și de liniile mai fluide. Iar habitaclul poziționează șoferul și ceilalți pasageri în centrul atenției și se remarcă prin designul minimalist și eleganță. Pe scurt, un nou concept care păstrează valorile mărcii și celor 3 generații anterioare de Leon. 


Noul Leon este primul model SEAT care asigură o conectivitate deplină. Ce înseamnă acest lucru? La bordul vehiculului (Full Link cu Android Auto AppleCarPlay wireless), clienții pot fi la curent cu ultimele întâmplări din mediile sociale, indiferent de dispozitivul pe care-l utilizează. În exterior, aplicația SEAT CONNECT asigură controlul de la distanță al diferitelor funcții ale vehiculului, în vederea maximizării confortului și siguranței. 


Alături de acestea se regăsește Digital Cockpit cu ecran de înaltă rezoluție, cu diagonala de 10,25 inch și funcția de comandă vocală. Înscrierile la test drive se pot face doar prin programare prealabilă la numărul de telefon: 0241.54.54.99 sau direct pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/exclusivautoseat.


În showroom-ul SEAT #ExclusivAuto sunt păstrate cu rigurozitate toate normele de igienă și măsurile de siguranță ce se impun în această perioadă. În incinta showroom-ului și pe perioada test drive-ului este obligatorie purtarea măștii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6301 secunde