Finanţe, Romsilva, energie. INFO economic

163
Finanţe, Romsilva, energie. INFO economic - 1-1700988326.jpg

Articole de la același autor

l Persoanele fizice rezidente şi nerezidente cu vârsta peste 18 ani pot subscrie, începând de luni, 27 noiembrie, titlurile de stat Fidelis denominate în lei şi în euro, informează Ministerul Finanţelor. Perioada de desfăşurare a acestei ediţii este 27 noiembrie - 15 decembrie.

Aceasta este a patra ediţie a campaniei „România are sânge de rocker, acum şi de investitor”, la care donatorii de sânge primesc cea mai bună dobândă.

l Aproximativ 25.000 de pomi de Crăciun vor fi scoşi la vânzare în sezonul sărbătorilor de iarnă de Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva, prin unităţile sale teritoriale. Din cei 24.796 de pomi de Crăciun care vor fi puşi pe piaţă prin intermediul ocoalelor silvice de stat, 17.569 sunt produşi în pepinierele silvice ale Romsilva, în cadrul unor culturi specializate, iar 7.227 provin din lucrări silvice autorizate, în urma cărora se extrag exemplarele din regenerările naturale unde există o densitate excesivă. Preţurile pornesc de la 15 lei pentru un pom de Crăciun, specia molid cu înălţimea de până în 1,3 metri, şi ajunge la 35 de lei pentru un exemplar de brad cu înălţimea între 2 şi 3 metri.

l Sectorul energetic european ar avea nevoie de investiţii de aproximativ 530 de miliarde de euro, până undeva în anul 2030, iar o treime din această sumă trebuie alocată pentru securitatea cibernetică, a declarat, preşedintele Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, Sandor Bende, la Forumul de Securitate Cibernetică în Energie. În viziunea deputatului, România trebuie să aibă grijă de sistemul electroenergetic naţional, iar „pentru asta trebuie să facem investiţii”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4155 secunde