În atenția agenților economici

Fiscul vă dă lecții gratuite despre sistemul TVA la încasare

280
Direcția Generală a Finanțelor Publice le reamintește agenților economici că introducerea, începând cu data de 1 ianuarie 2013, a sistemului TVA la încasare necesită, atât din partea organelor fiscale, cât și a contribuabililor, o bună cunoaștere a noilor prevederi legale.


În data de 27 noiembrie și, respectiv, 4 noiembrie 2012, D.G.F.P. Constanța va organiza întâlniri la care pot participa contribuabilii interesați. Participarea este gra-tuită.

Întâlnirile se vor desfășura în sala de conferințe a Prefecturii Constanța, începând cu ora 10. Din partea D.G.F.P. Constanța vor participa următorii specialiști: directorul executiv adjunct Emil Mihăilescu, Doinița Radu - șefa B.M.A.C. și Doina Cazacu, din cadrul A.F.P. Contribuabili Mijlocii Constanța.

Contribuabilii interesați sunt rugați să își anunțe intenția de a participa la aceste întâlniri la adresele de e-mail asistenta.ct@ mfinante.ro, respectiv presa.ct@ mfinante.ro. Participarea se va realiza în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Noiembrie 2012
Stire din Economie : Ghid privind TVA la încasare
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Sport : Adrian Mutu dă lovitura în afaceri!
Pagina a fost generata in 0.4897 secunde