Adrian Mutu dă lovitura în afaceri!

906
1
Adrian Mutu dă lovitura în afaceri! - 1-1350719590.jpg

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani este foarte aproape de finalul carierei, de aceea încearcă să-și asigure viitorul prin mai multe afaceri.

Profitând de convocarea la echipa națională, acesta a purtat o serie de discuții despre posibilitatea achiziționării unui hotel în Neptun, informează realitatea.net.

Adrian Mutu vrea să cumpere, alături de afaceristul Beinur Nuredin,  Hotelul Cocor din Neptun, unul dintre cele mai luxoase de pe litoralul românesc, scos la vânzare de Fisc, pe baza unui dosar de punere sub sechestru.

În urma vânzării imobilului, Fiscul constănțean ar putea obține 1.354.536 de lei (circa 296.000 €), o sumă destul de mică în comparație cu investiția de 10.000.000 € pe care a presupus-o complexul din Neptun!

Adrian Mutu și Beinur Nuredin mai dețin împreună și o fabrică de biodiesel la Savignano, lângă Cesena, în Italia, completează sursa citată.

 

 



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2531 secunde