Fraudă de 2,7 milioane euro cu medicamente

181
1
Fraudă de 2,7 milioane euro cu medicamente - frauda-1420822315.jpg

Articole de la același autor

În urma sesizării Direcției Generale Antifraudă Fiscală, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a realizat, cu sprijinul inspectorilor antifraudă, 87 de percheziții la persoane fizice și juridice implicate în comerțul cu medicamente. Este vorba de un prejudiciu de peste 12 milioane lei cauzat prin facturarea succesivă, prin circuite scriptice fictive, a unor medicamente destinate tratării sindromului imunodeficienței dobândite, afecțiunilor onco-hematologice, sclerozei multiple și afecțiunilor pulmonare.


În acest caz sunt implicate unele dintre cele mai importante firme din domeniul comerțului cu medicamente, care se sustrăgeau de la achi-tarea obligațiilor fiscale și încercau să obțină rambursări necuvenite de TVA în urma livrărilor către parteneri intra-comunitari.


Conform planului stabilit împreună cu procurorul de caz, până în prezent inspectorii antifraudă fiscală din cadrul structurii centrale a Direcției Generale Antifraudă Fiscală și ai direcțiilor regionale antifraudă Suceava, Constanța, Târgu Jiu, Oradea și Sibiu au efectuat 36 acțiuni de control și au asigurat sprijin de specialitate în timpul perchezițiilor efectuate în decembrie 2014.


Comentează știrea

Marian
10 ianuarie 2015
oferta

Oferta de lucru pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4091 secunde