Garda Financiară Constanța are un nou șef

1576
1
Garda Financiară Constanța are un nou șef - mihaiovidiu-1331063914.jpg
Începând de astăzi, 7 martie 2012, comisarul șef de divizie Mihai Ovidiu preia conducerea Gărzii Financiare - Secția Constanța. El va fi la cârma instituției timp de șase luni, cât durează auto-suspendarea din funcție a comisarului șef de secție Cristian Radu.
Mihai Ovidiu are 40 de ani și este constănțean. Este licențiat în Drept și are un masterat în administrație publică, la Constanța. Activează în Garda Financiară din 1998. Din 2009 este comisar șef de divizie.
"În activitatea de control, am activat îndeosebi în domeniul cerealelor, un sector… delicat. În urma controalelor efectuate și a sesizărilor înaintate organelor de cercetare penală, au fost anihilate mai multe rețele infracționale" - a declarat Mihai Ovidiu, pentru cotidianul "Cuget Liber".
Întrebat ce avere are, comisarul șef a declarat: "O puteți vedea pe site. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Am o casă, o mașină, o soție, doi copii deosebiți. Toată averea mea provine din leafă și din ajutorul părinților."


Comentează știrea

Ionel
14 iunie 2012
Sef Garda Financiara

Este interesant ce spune noul sef de la Garda!!! De ce nu spune nimic in "declaratia" de avere (BUGETAR fiind) de casa de vacanta de la Tuzla, hotelul pe care si-l ridica inspre Costinesti si vila de pe str Nicolae Grindeanu din km 5? Parintii lui l-au ajutat, ha ha ha, este chiar amuzant... mai bine ar povesti cum a furat pamantul bunicii lui (5 hectare) si cate spagi a luat in toate controalele lui. Este interesant sa faceti o ancheta jurnalistica si sa vedeti cum a pornit de la depanator de telefoane si a ajuns sef!! Astfel de sefi tot sa aiba institutiile statului in Romania!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7229 secunde