Greva CFR. Trenurile ajung cu întârzieri de peste 100 de minute la Constanţa!

2306
Greva declanşată în sistemul feroviar, la nivel naţional, are repercusiuni asupra mersului trenurilor, iar la Constanţa, sunt garnituri care au întârzieri chiar mai mari de 100 de minute. 
Astfel, trenul Regio 13840, din direcţia Călăraşi Sud spre Constanţa, are o întârziere de 110 minute, iar trenul InterRegio 1581, din direcţia Bucureşti Nord, va sosi în Gara Constanţa cu o întârziere de 100 de minute.

De asemenea, trenul InterRegio 1583, tot din direcţia Bucureşti Nord, are o întârziere anunţată de 70 de minute. 
Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane şi Alianţa Sindicală a Federaţiilor „Drum de Fier - Elcatel” au declanşat, vineri, 15 septembrie o grevă de avertisment, între orele 7:00 - 9:00, iar trenurile au fost oprite în intervalul orar respectiv.

Potrivit Federaţiei Naţionale Feroviare Mişcare Comercial Vagoane, greva de avertisment vrea să atragă atenţia asupra „unor teme care nu mai pot fi ţinute în mape, pe holurile Ministerului Transporturilor sau ale Guvernului”. 




Printre motivele care stau la baza deciziei de organizare a grevei de avertisment se află: lipsa bugetelor de venituri şi cheltuieli aprobate pe anul în curs, ceea ce conduce inevitabil la un blocaj generalizat în sectorul feroviar, dar şi lipsa finanţării strategice şi coerente a căii ferate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4405 secunde