Anunț de ultimă oră făcut de CFR Călători: Studenții vor avea reduceri la călătoriile cu trenul

585
Anunț de ultimă oră făcut de CFR Călători: Studenții vor avea reduceri la călătoriile cu trenul - studenti-1693846855.jpg
CFR Călători a anunțat luni, 4 septembrie, că reducerile acordate studenților la transportul pe calea ferată vor fi introduse începând cu data de marți, 5 septembrie 2023.


„Începând cu data de 5 septembrie 2023, se vor elibera legitimații de călătorie pentru elevi și studenți cu gratuitate/reducere la transportul pe calea ferată conform legilor: Legea învățământului preuniversitar nr. 198/2023 și Legea învățământului superior nr. 199/2023”, a transmis CFR Călători.


Într-un comunicat publicat, sâmbătă, 2 septembrie, de CFR Călători anunța că reducerile de 90% acordate studenților vor fi eliminate din 3 septembrie, odată cu intrarea în vigoare a noilor legi ale Educaṭiei.


Astfel, studenții erau obligați să plătească biletul întreg pe o perioadă nedeterminată. Ministrul educației, Ligia Deca, anunța tot sâmbătă, 2 septembrie, că situația studenților rămași fără reduceri la călătoriile cu trenul se va putea rezolva în ședința de Guvern de luni, 4 septembrie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4902 secunde