CFR: Studenții rămân fără gratuități pentru călătoriile cu trenul

690
1
CFR: Studenții rămân fără gratuități pentru călătoriile cu trenul - trenstudenti-1693747683.jpg
CFR a anunțat că începând cu data de 3 septembrie, studenții nu vor mai primi legitimații de călătorie cu gratuitate sau reducere pentru transportul feroviar. Această decizie vine în urma abrogării parțiale a prevederilor Legii educației naționale nr. 1/2011 și în concordanță cu noile acte legislative din domeniul învățământului.


Și compania feroviară privată Softrans a anunțat că se aliniază deciziei și suspendă reducerile pentru studenți.


Măsura a fost luată ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 199/2023, care aduce noi facilități pentru studenți, dar fără norme metodologice definite.


Comentează știrea

magick
22 decembrie 2023
eu

o masura foarte buna inainte aveau nu aveau treaba ei erau mereu pe drumuri pentru ca daca e gratis de ce sa nu ne batem joc de banul public apropos nimic nu e Gratis Cineva plateste indirect gratuitatea aia care vine indirect de fapt din taxele si impozitele tuturor cetatenilor 50% e mai mult decat ok oricum majoritatea au parinti si care isi permit daca nu isi permiteau ii trimiteau la munca in orice tara e nevoie si de sudori si de faiantari mecaniici auto etc dar la noi inca se perpetueaza frica de munca fizica mostenirea vechiului regim comunist

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5257 secunde