Grupul Rompetrol se va numi KazMunayGas Internațional

90
Grupul Rompetrol se va numi KazMunayGas Internațional - grupulrompetrol-1394473390.jpg

Articole de la același autor

Grupul Rompetrol NV a anunțat că își va schimba numele în KazMunayGas Internațional NV. Aceasta face parte din strategia de dezvoltare a brandului KazMunayGas. Toate companiile grupului vor fi promovate printr-un singur brand puternic, care va fi cunoscut atât în țară, cât și la nivel internațional. 
Divizia centrală de management și suport a grupului - The Rompetrol Group Corporate Center SRL România -, va deveni KMG Rompetrol. Ea va continua să asigure managementul și serviciile conexe pentru toate companiile ce fac parte din Grupul Rompetrol - KMG Internațional.
Schimbarea identității vizuale în acord cu noul nume, în Europa și în regiunea Mării Negre, va avea loc treptat, având în vedere că acum compania operează peste 700 de benzinării în peste 7 țări. 
Recent, compania a finalizat procesul de dezvoltare a unui nou concept de benzinării Rompetrol. Pentru a asigura loialitatea clienților și pentru susținerea investițiilor alocate pentru dezvoltarea noii identități vizuale a stațiilor, compania va continua să opereze sub marca "Rompetrol". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 11 Martie 2014
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.4283 secunde