Guvernul anunță în 2014 restricții la tichete de masă, cadou, de vacanță și gratuități CFR

231
Guvernul anunță în 2014 restricții la tichete de masă, cadou, de vacanță și gratuități CFR - plen-1376637050.jpg

Articole recomandate

Creșterile salariale din regiile autonome sau companiile de stat vor fi limitate la cel mult 60% din sporul de productivitate a muncii, majorările incluzând primele, sporurile sau bonusurile pe care acești operatori economici le pot acorda, potrivit unui proiect de ordonanță de urgență al MFP. Guvernul va menține și anul viitor interdicția de a acorda tichete de masă, tichete-cadou sau de vacanță către bugetari, dar și indemnizații lunare reparatorii pentru o categorie de revoluționari, anunță realitatea.net.




Guvernul va menține și anul viitor interdicția de a acorda tichete de masă, tichete-cadou sau de vacanță către bugetari, dar și indemnizații lunare reparatorii pentru o categorie de revoluționari, limitând în continuare gratuitățile la transportul feroviar, potrivit unui proiect de ordonanță. Aceste drepturi nu au mai fost acordate începând cu anul 2009, iar actualul guvern intenționează să blocheze plățile și în 2014.


Potrivit sursei citate, proiectul elaborat de Ministerul Finanțelor relevă că prevederea care stabilea că aceste indemnizații nu sunt acordate în 2012 și 2013 va fi aplicată și în 2014. De asemenea, Guvernul va limita și anul viitor reducerile de tarife sau, după caz, gratuitățile la transportul feroviar în limita a 3 călătorii dus-întors sau 6 călătorii simple, conform OG 112/1999 privind călătoriile gratuite în interes de serviciu și în interes personal pe căile ferate române.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Sănătate : Cresc salariile medicilor?
Pagina a fost generata in 1.3182 secunde