Guvernul discută luni modificarea Legii privind taxa auto

315
Ministrul Mediului și Pădurilor, László Borbély, a anunțat oficial în ședința de ieri a Guvernului că dorește să propună suspendarea la plată a taxei de primă vânzare a mașinilor înmatriculate înainte de 2007.

Ordonanța de urgență pentru modificarea legii privind taxa auto va fi discutată de Guvern luni, 30 ianuarie. "Ministrul a informat Gu-vernul că dorește să pună în discuție această temă, dar probabil că discuția va fi continuată și luni, când Guvernul intenționează să se reu-nească într-o nouă ședință pentru a adopta mai multe ordonanțe de urgență, având în vedere că sesiunea Parlamentului începe miercuri", a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.

Până atunci, Legea în forma actuală rămâne în vigoare, deci și prevederea prin care toate mașinile înmatriculate înainte de 1 ianuarie 2007 intră sub incidența achitării unei taxe de poluare.

Reamintim că ministrul Mediului a anunțat la începutul săptămânii că va propune în Guvern suspen-darea pentru un an a prevederii conform căreia taxa pe poluare va fi plătită, cu ocazia primei tran-scrieri a dreptului de proprietate, la toate mașinile pentru care nu a fost achitată deja. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Economie : Taxa auto, amânată cu un an
Pagina a fost generata in 0.7407 secunde