Guvernul sud-coreean intensifică investițiile în dezvoltarea tehnologiilor navale

122
Guvernul sud-coreean intensifică investițiile în dezvoltarea tehnologiilor navale - guvernulsudcoreeanintensificainv-1667134675.jpg

Articole de la același autor

Guvernul sud-coreean a anunțat că va investi peste 140 de miliarde de woni (echivalentul a 98,402 milioane de dolari) în cercetare și dezvoltare, în sectorul construcțiilor navale, astfel încât cota Coreei de Sud pe piața mondială a construcției navelor cu valoare adăugată ridicată să ajungă la 75% până în 2030, informează publicația „Business Korea”.

Noile proiecte guvernamentale includ dezvoltarea tehnologiilor privind navele alimentate cu gaze naturale lichefiate. Investiția va fi făcută anul viitor. 


Vor urma investiții suplimentare în dezvoltarea tehnologiei de captare și stocare a carbonului pentru utilizarea pe nave, a sistemelor de vele cu rotor și alele. Prototipul unei nave pentru transportul hidrogenului lichid este programat să fie construit începând din anul 2024, urmând a fi pus în funcțiune în 2029. În același timp, guvernul sud-coreean lucrează la legislația privind navele autonome controlate de la distanță.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0684 secunde