Hotelul Dunărea din staţiunea Mamaia, scos la vânzare pentru 7 milioane de euro

1309
Hotelul Dunărea din staţiunea Mamaia, scos la vânzare pentru 7 milioane de euro - 1-1688470573.jpg

Articole de la același autor

Hotel Dunărea, unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din staţiunea Mamaia, este scos la vânzare. Construită în anul 1960, amplasată în imediata vecinătate a plajei, pe un teren generos de 5.556 mp, unitatea este o oază de relaxare şi confort pentru turişti, dar şi preţul solicitat este unul pe măsură: 7 milioane de euro.

„Hotelul Dunărea a trecut printr-un proces amplu de modernizare, începând cu anul 2020. În prima etapă, finalizată până la sfârşitul anului 2022, au fost implementate îmbunătăţiri semnificative, inclusiv montarea a două lifturi moderne Kone, faţada a fost refăcută şi s-au instalat noi aparate de aer condiţionat inverter în toate camerele şi spaţiile comune.

De asemenea, s-a realizat o refacere completă a sistemului de hidroizolaţie, balcoanele au fost renovate în întregime şi acoperite cu granit şi s-au instalat două centrale noi pe gaz.

În cea de-a doua etapă, finalizată până la sfârşitul lunii aprilie 2023, s-a creat un restaurant elegant cu o capacitate de 70 de locuri la interior şi 60 de locuri pe terasa acoperită. În plus, hotelul pune la dispoziţie şi un loc de joacă pentru copii, în suprafaţă de 121 mp”, au transmis proprietarii unităţii.

Hotel Dunărea oferă o oportunitate excelentă de dezvoltare, având posibilitatea construirii unui nou corp de clădire S+P+4 pe suprafaţa liberă de teren de 2.744 mp. De asemenea, în apropiere se poate amenaja o parcare supraterană pentru a facilita accesul oaspeţilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4657 secunde