Iată ce băutură celebră ar putea dispărea din magazine din cauza condițiilor climatice

1117
Iată ce băutură celebră ar putea dispărea din magazine din cauza condițiilor climatice - conditii-climatice-1694539027.jpg

Articole de la același autor

Scăderea recoltelor de struguri, degradarea solului și condițiile meteorologice extreme reprezintă doar câțiva factori care au efecte negative asupra podgoriilor. Din această cauză, unele băuturi ar putea dispărea de pe rafturile magazinelor. Unul dintre vinurile spumante preferate de europeni, prosecco, ar putea dispărea din cauza schimbărilor climatice, potrivit avertismentului dat de specialiști. Producătorii băuturii au fost luați prin surprindere de inundațiile provocate de ploile de primăvară și de grindină de anul în curs, urmate de o vară toridă și de aerul irespirabil. Aceștia atrag atenția că o astfel de vreme instabilă, ca urmare a schimbărilor climatice, ar putea reduce drastic recoltele de struguri pentru vin din Italia, cu până la o cincime.

Gustul spumantului prosecco este oferit de strugurele cultivat la munte. Spre deosebire de strugurele pentru șampania franțuzească, cererea pentru strugurele de prosecco este mult mai mare, crescând cu peste 33% în cinci ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5139 secunde