Iată ce rută aeriană a fost anulată pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

2113
2
Iată ce rută aeriană a fost anulată pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu - iatacerutaaerianaafostanulata-1652257250.jpg

Articole de la același autor

Societatea Naționala Aeroportul International Mihail Kogălniceanu Constanta a anunțat că, în urma notificărilor primite din partea companiei aeriene, ruta Constanța – Oradea – Constanța, programată să înceapă în 20 iunie 2022, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian Blue Air.


„Continuăm colaborarea cu reprezentanții Blue Air dar și discuțiile cu alți operatori aerieni pentru introducerea de noi rute interne care să conecteze Constanța de celelalte regiuni ale țării”, precizează Societatea Naționala Aeroportul International Mihail Kogălniceanu.



Comentează știrea

Daniel CT
18 mai 2022
AIMK

Tu tot regretul și dezamăgirea de Constănțean născut de câteva generații în Constanța, pot sa spun ca, o locație aeroport intrernational, mai jegoasa și dezgustătoare nu am văzut în Europa, câteva masini pline de paznici hidosi și burtoși, plini de arogante de cocalari, asa arata imaginea unui aeroport internațional dintr-o tara membra UE și un oraș turistic lângă care este perla litoralului romanesc și o foarte importanta baza NATO. Atmosfera din sala de așteptare era similara cu cea dintr-o bodega din Tomis 3 fără un panou de informații, fără un difuzor funcțional și cu o toaleta de rahat. O mizerie crunta peste tot în clădirea de sosiri. În cealaltă nu am mai întrat. Mult mai bine fata de trecut arata drumul de la națională pana la clădiri și o parte din parcarea păzită de paznici rebut sau pensionari cu pretenții. O rușine națională.

EUGEN
20 mai 2022
CORP CERESC

CREDEAM CA A FOST ANULATA KOGALNICEANU SAT KOGALNICEANU GARA CEA CE ERA O CATASTROFA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4332 secunde