Incidente și accidente pe mări și oceane

261
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1488480924.jpg

Articole de la același autor

Tancul petrolier turc "Haci Telli", având un echipaj de 11 marinari, a fost reținut în portul Zuwarah din nord-vestul Libiei. La mijloc este un litigiu comercial. Nava ar fi fost reținută pentru că navlositorul a achitat doar o parte din încărcătura de petrol. Turcia a acuzat că sechestrarea navei este un act de piraterie.

v v v

Pe data de 1 martie 2017, la bordul traule-rului "Carolina 33" a izbucnit un incendiu în atelierul de prelucrare a peștelui. Nava se afla într-o zonă de pescuit din Marea Okhotsk, aflată la aproximativ 150 mile marine sud-est de Magadan. Vasul de pescuit a solicitat asistență. 39 de persoane din cele 52 ale echipajului au fost preluate de traulerul "Yantar - 1". Restul echipajului a rămas la bord, să se lupte cu incendiul.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Pan Prosperity" este blocat în portul Guanti din Venezuela, începând din ianuarie 2017. Căpitanul a fost informat, în mod oficial, că managerul navei, compania Panomar Shipmanagement, a abandonat vasul și echipajul, începând cu data de 28 februarie. Cei 14 membri ai echipajului, inclusiv căpitanul, sunt de naționalitate ucraineană. Marinarii sunt disperați și solicită ajutor din partea oricui îl poate acorda. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Economie : Viitorul marinarilor români se decide acum!
Pagina a fost generata in 2.0878 secunde