Incidente și accidente pe mări și oceane

198
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1543155848.jpg

Articole de la același autor

Tancul pentru transportul asfaltului "Durban Queen" s-a răsturnat în după-amiaza de 20 noiembrie în Golful Persic, la est de Qatar, și a început să se scufunde. O fregată franceză, parte a Task Force 55, a fost trimisă în ajutor, după ce nava "USS Kanawha" a interceptat un semnal de primejdie transmis de pe un alt vas ce se afla în apropierea tancului în pericol. Fregata franceză a trimis un elicopter. Acesta i-a preluat pe cei 12 navigatori indieni care stăteau agățați de corpul navei răsturnate. Câțiva dintre marinarii salvați erau răniți, dar niciunul nu se afla în stare critică.

v v v

Pe data de 22 noiembrie 2018, remorcherul "Ota 947" împingea barja "VD 3751" încărcată cu 3.300 de tone de cereale. Complexul naval plecase din portul Rostov pe Don spre portul Kavkaz, din Stâmtoarea Kerch. La trei ore după miezul nopții, barja s-a scufundat în Marea Azov, la o adâncime de 10 metri, în apropierea punctului Borzovka, din Peninsula Crimea.

v v v

Remorcherul "Anglian Lady", care împingea barja "PML 9000" încărcată cu cabluri de oțel, a eșuat pe digul râului Detroit, lângă podul Ambassador. Incidentul s-a petrecut pe data de 23 noiembrie 2018, în timp ce complexul naval se deplasa cu o viteză de aproximativ 7 noduri. Coca barjei a suferit o spărtură deasupra liniei de plutire, iar digul a fost avariat.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Orel-3" a eșuat și a raportat producerea unei spărturi în bordaj. Incidentul s-a petrecut pe 22 noiembrie 2018, pe râul Dniepr, Ucraina, la scurt timp după ce vasul a părăsit portul Zaporozhye. Comandantul a luat decizia eșuării forțate pe malul de nisip pentru a evita scufundarea vasului. Cargoul era încărcat cu deșeuri metalice și se îndrepta spre Grecia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7594 secunde