Incidente și accidente pe mări și oceane

153
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1592749371.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Golden Rose" încărcat cu cereale a eșuat pe Canalul Volga - Marea Caspică. Vasul plecase din Astrakhan, Rusia, către Amirabad, Iran. Nava a blocat traficul de canal, cel puțin 28 de nave fiind nevoite să aștepte redeschiderea traficului. Abia după două zile, pe data de 18 iunie 2020, navigația pe canal a fost reluată.

vvv

Un incendiu a cuprins mai multe vase de pescuit oceanic, în timp ce se aflau în portul pescăresc Yanpu, din sud-vestul Taiwanului. Martorii spun că au auzit cel puțin două explozii înainte de declanșarea incendiului.

vvv

Un membru al echipajului croat de pe tancul petrolier "Alfa Finlandia" a fost preluat cu un elicopter al Salvamento Maritimo, Spania, și dus la spital. Marinarul suferise arsuri cu aburi pe aproximativ 20% din corp.

vvv

Un incendiu a izbucnit la bordul cargoului de mărfuri generale thailandez "Bangpakaew", într-o magazie cu hrană pentru bovine. Focul a fost stins prin efortul comun al echipajului și autorităților portuare din Thailanda. Nu au fost raportați răniți.

vvv

Se părea că remorcherul "Summer Marine 5", cu 13 marinari la bord, și barja "Sumber Kapuas 232" au dispărut în sudul Mării Chinei de Sud, după ce a emis semnalul de pericol. În dimineața de 16 iunie 2020, remorcherul a fost găsit în siguranță. S-a constatat că semnalul de pericol fusese emis în mod repetat de un EPIRB defect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8846 secunde