Info fiscalitate: Modificări privind formularul 394

196
1
Info fiscalitate: Modificări privind formularul 394 - infofiscaldeclaratie-1389534686.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală a elaborat un proiect de act normativ referitor la declararea livrărilor/prestărilor și achizițiilor efectuate pe teritoriul național, de către persoanele înregistrate în scopuri de TVA, în sensul preluării în declarație a numărului de facturi emise/primite de către fiecare operator economic înregistrat în scopuri de TVA. 
Astfel, a fost actualizat programul de asistență pentru completarea formularului (394) "Declarație informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național", aferent ultimei perioade fiscale de raportare din anul 2013.
În declarație se înscriu toate facturile care au fost emise/primite, inclusiv cele care au înscrisă mențiunea "taxare inversă" sau "TVA la încasare". 
Nu se înscriu facturile emise prin autofacturare și bonurile fiscale care îndeplinesc condițiile unei facturi simplificate, conform prevederilor art.155 alin.(11), (12) și (20) din Codul fiscal. Prevederea referitoare la bonurile fiscale se va aplica numai până la data de 31 decembrie 2014.
Informații detaliate se pot obține la: 
- birourile pentru asistența contribuabililor din cadrul administrațiilor finanțelor publice;
- biroul central de asistență telefonică a contribuabililor, la nr. 031.403.91.60;
- accesând pagina de Internet,  www.anaf.ro, secțiunea Declarații electronice/Descărcare declarații - formularul (394) "Declarație informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național".


Comentează știrea

replica christian louboutin heels
28 februarie 2014
replica christian louboutin heels

christian louboutin mille dam patent peep-toe pumps Stiri Economie : Info fiscalitate: Modificări privind formularul 394 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica christian louboutin heels http://mshop.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-box.asp

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Economie : Ce ne-a pregătit Fiscul pentru 2014
Pagina a fost generata in 0.3822 secunde