Interesat de un stil de viață cât mai sănătos? Vizitează Exponatura, la Maritimo Shopping Center

380
3
Interesat de un stil de viață cât mai sănătos? Vizitează Exponatura, la Maritimo Shopping Center - exponatura3-1381851214.jpg

Articole de la același autor

Maritimo Shopping Center este, de mâine, gazda unui eveniment care vrea să aducă în atenția publicului constănțean o alternativă la modul actual de viață, din care fac parte atât de controversatele E-uri, coloranții, aditivii și chimicalele.

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează, în perioada 17-20 octombrie 2013, Târgul Exponatura, un eveniment dedicat unui stil de viață sănătos, care oferă o gamă completă de produse naturale și organice, tehnologii și servicii eco.

"Timp de patru zile, numeroși producători, importatori și furnizori de produse, tehnologii și servicii din domeniul bionatural vor avea oportunitatea să interacționeze atât cu publicul larg, interesat de produsele și serviciile necesare unui stil de viață sănătos și natural, cât și cu distribuitori, consumatori, investitori și experți implicați activ în acest domeniu", au explicat organizatorii.

Potrivit acestora, vizitatorii Târgului Exponatura se vor putea informa asupra celor mai recente inovații în domeniu, vor putea testa și achiziționa produse la prețuri promoționale, beneficiind de oferte exclusive în cadrul evenimentului, vor avea parte de sesiuni de consiliere nutrițională, prezentări de produse, demonstrații live, tombole și concursuri organizate de expozanți.

Ce găsim la târg

Ce putem găsi, mai exact, la târg? Alimente bio și produse tradiționale, produse naturiste, suplimente nutritive naturale, vitamine, dulciuri, băuturi, ceaiuri, siropuri și produse dietetice, produse apicole, uleiuri naturale, tincturi și extracte din plante sau plante medicinale. Apoi, nu lipsesc produsele organice pentru copii, dar nici cosmeticele și produsele bio pentru îngrijirea corporală, sau detergenții și soluțiile bio pentru casă ori ambalajele ecologice.

Târgul are și secțiune de diagnostic, medicină și tratament tradițional (centre de diagnostic și tratament naturist, centre de medicină tradițională, remedii naturale, medicină vibrațională, homeopatie și fitoterapie, nutriție, metode de purificare a apei), dar și de relaxare, meditație și masaj (diagnosticarea stării energetice a organismului cu diverse dispozitive).

"Prin organizarea sa în Maritimo Shopping Center, evenimentul le oferă vizitatorilor avantajul de a îmbina, în mod eficient și agreabil, cumpărăturile și relaxarea cu o expoziție cu vânzare de produse, tehnologii și servicii, la cele mai înalte standarde calitative", au mai precizat reprezentanții CCINA.

Târgul poate fi vizitat în perioada 17-20 octombrie 2013, între orele 10.00 - 22.00.

Comentează știrea

FONDURI UE
16 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

AFACEREA TA
16 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

AFACEREA TA
16 octombrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9407 secunde