Iubitorii de bere, așteptați la fabrica Heineken România din Constanța

1214
Iubitorii de bere, așteptați la fabrica Heineken România din Constanța - heinekenbeerwallpaper-1317675312.jpg
Heineken România organizează "Ziua Porților Deschise" la fabrica sa din Constanța; așadar, pe 8 octombrie, toți constănțenii sunt invitați să afle secretele fabricării unei beri de calitate, sub îndrumarea specialiștilor berari. Primul tur începe la ora 9.00, iar ultimul tur va avea loc la ora 16.00. Vizitele au loc din 20 în 20 de minute.

"La fabrica Heineken România din Constanța producem bere de peste 40 de ani. În această fabrică, de ani de zile lucrează oameni deosebiți, care cunosc secretul producerii berii de calitate și fac asta zi de zi, în mod eficient și respectând cele mai înalte standarde de calitate. În data de 8 octombrie, deschidem porțile fabricii de bere Heineken România din Constanța și invităm toți locuitorii orașului să viziteze fabrica și să afle secretele fabricării unei beri de calitate", a precizat directorul tehnic al Fabricii de bere Heineken România din Constanța, Adrian Babu.

Cei care doresc să viziteze fabrica sunt așteptați la sediul acesteia, în Șoseaua Industrială, nr. 1.

Potrivit reprezentanților Heineken România, oaspeții vor fi conduși de un specialist berar, care le va arăta procesul de fabricare. Un tur poate cuprinde maximum 30 de persoane.

În cadrul acestui eveniment, accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

Fabrica de bere din Constanța a luat naștere în 1970, iar din 2003, a devenit parte a Heineken România. De atunci, conducerea fabricii a investit în modernizarea tehnolo-giilor pe care le utilizează, așadar în prezent aceasta dispune de echi-pamente tehnologice performante, care asigură o mai mare eficiență a liniilor de producție și de îmbuteliere. Capacitatea anuală de producție a fabricii este de 1,4 milioane hectolitri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3531 secunde