Karcher - producătorul de aspiratoare prezent în toate topurile posibile

618
Karcher - producătorul de aspiratoare prezent în toate topurile posibile - aspiratork-1616664022.jpg

Articole recomandate

În orice top al celor mai bune aspiratoare, indiferent de cine e făcut, există un element comun: există cel puțin un aspirator Karcher. Asta pentru că aspiratoarele Karcher sunt printre cele mai bune din lume, sub raport calitate preț. Pentru istoria și traiectoria sa în domeniul articolelor de curățenie, Karcher este unul dintre brandurile emblemă în domeniul aspiratoarelor.
Karcher este lider mondial pe piața de tehnologie de curățenie. Este un brand popular pentru simplitatea și funcționalitatea produselor sale, producând aspiratoare, aparate de spălat cu presiune sau pompe, printre multe altele. Galbenul celebru al produselor Karcher este deja o garanție a calității.
Karcher, o marcă celebră la nivel mondial, are o gamă amplă de aspiratoare multifuncționale. De ce să cumperi un aspirator Karcher? Unul din obiectivele Karcher este să obțină aparate de curățenie de cea mai bună calitate și cu o durată lungă de viață. Cu fiecare produs nou lansat, Karcher sunt tot mai aproape de acest obiectiv.
Unul din principalele avantaje ale unui aspirator Karcher este puterea motorului acestora. Aspiratoarele Karcher sunt extrem de robuste și echipate ideal pentru curățarea rapidă și minuțioasă a tuturor zonelor din jurul casei sau din exterior, de exemplu pivnițe, garaje sau terase. Indiferent dacă murdăria este ușoară sau grosieră, umedă sau uscată, datorită gamei de caracteristici practice, toate tipurile de murdărie sunt îndepărtate cu ușurință cu un aspirator Karcher. Iar puterea de aspirație deosebit de mare și ajustările special dezvoltate permit ridicarea cu ușurință a particulelor mari de murdărie.
Majoritatea modelelor de aspirator Karcher WD au motoare foarte puternice, dar folosesc foarte puțină electricitate. Aspectul lor robust și simplu, cu recipient de plastic de 20 de litri sau cu saci mari de hârtie, în funcție de model, le face rezistente la lovituri și au un filtru care le ajută să aspire atât „uscat”, cât și „umed”.
Poate fi folosit în toate zonele casei, fiind super eficient asupra oricărui tip de murdărie: fină, mare, uscată sau umedă. Mai mult, poate fi folosit afară, aspirând frunze, crenguțe, nisip și chiar pietre. În plus, e un excelent aspirator pentru interiorul mașinii, absorbind murdăria și praful din cele mai ascunse cotloane.
Design-ul său extrem de simplu de montat și demontat, cu sistemul Pull&Push, de schimbare a sacului de hârtie (pentru anumite modele), dar și spațiul special de așezat furtunul aspiratorului îl fac foarte ergonomic și versatil. 
Poate singurul său dezavantaj este că este mai zgomotos decât alte tipuri de aspiratoare, dar asta se datorează puterii sale și a capacității de aspirare. Sunt modele eficiente atât pentru cei cu animale de companie, care lasă păr și care aduc în casă murdărie de afară, cât și pentru cei care își doresc o casă fără pic de praf. Eficiență maximă, indiferent de tipul murdăriei. În plus, prețurile nu sunt nici pe departe neprietenoase, fiind disponibile pentru orice tip de buget. 
 Karcher produce aspiratoare clasice, aspiratoare verticale, aspiratoare Wet and Dry (seria WD), aspiratoare de mână, aspiratoare de geamuri etc. Și avantajul lor este că toate au prețuri extrem de competitive comparativ cu alți producători.
Evident, Karcher nu putea rămâne departe de noua tendință în curățenie: aspiratoarele robot. Robotul de aspirare Karcher RC 3, unde RC vine de la RoboCleaner, este unul dintre cele mai performante aspiratoare robot de pe piață.


RC 3 are un sistem de navigație cu laser, cu care inițial măsoară fiecare cameră, realizează o hartă și apoi curăță într-o secvență logică, fără a rata vreun loc murdar. O perie laterală asigură curățenia și pe margini sau în colțuri.
Funcția de programare face posibilă stabilirea exactă a momentului în care robotul trebuie să fie în mișcare în apartament. Dacă, de exemplu, toată lumea este afară din casă dimineața, acesta este momentul ideal pentru ca RC 3 să îndepărteze praful de pe podea fără să fie deranjat sau deranjant. În acest fel, asigură faptul că apartamentul este deja aspirat când ajungeți acasă după o zi lungă de lucru, chiar dacă pesmetul a fost lăsat dimineața pe podeaua bucătăriei la plecarea în grabă.
Efortul de curățare la sfârșit de săptămână este, de asemenea, redus. Acum nimeni nu trebuie să scoată aspiratorul după micul dejun consistent de duminică pentru a aspira firimiturile. În schimb, ieșirea în familie, programul sportiv sau maratonul de serie pe îndelete pot fi începute direct, în timp ce robotul face treaba.
Spre deosebire de multe aspiratoare robot care se blochează sau își pierd direcția la întâlnirea unui covor, aspiratorul robot de la Karcher face față cu brio acestora, urcându-se efectiv pe ele și curățându-le mai bine decât orice alt produs al concurenței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4392 secunde