UPDATE. Anunţ de ultimă oră de la ministrul Educaţiei: „Evaluarea Naţională rămâne în luna iunie!”

2084
UPDATE. Anunţ de ultimă oră de la ministrul Educaţiei: „Evaluarea Naţională rămâne în luna iunie!” - elevi-1616664223.jpg
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, în urmă cu puţin timp, după discuţiile cu sindicatele din învăţământ, reprezentanţii părinţilor şi ai elevilor, că au fost decise unele modificări în calendarul anului şcolar în curs.
Astfel, ministrul a renunţat la ideea mutării Evaluării Naţionale în luna iulie, după Bacalaureat, şi a stabilit că examenul va fi susţinut la data deja anunţată anterior, între 22 şi 25 iunie.


UPDATE: Semestrul al doilea va fi prelungit cu o săptămână, faţă de calendarul anunţat la începutul anului şcolar. Astfel, în-afară de clasele terminale, pentru care programul rămâne acelaşi, celelalte clase vor încheia cursurile pe 25 iunie, faţă de 18 iunie.


UPDATE: Prelungirea vacanţei de primăvară, între 2 aprilie şi 4 mai, a fost stabilită pentru toate clasele, în-afară de cele terminale, a VIII-a şi a XII-a, care vor merge la şcoală conform calendarului stabilit iniţial, care vor avea doar două săptămâni de vacanţă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2008 secunde