UPDATE. Anunţ de ultimă oră de la ministrul Educaţiei: „Evaluarea Naţională rămâne în luna iunie!”

2088
UPDATE. Anunţ de ultimă oră de la ministrul Educaţiei: „Evaluarea Naţională rămâne în luna iunie!” - elevi-1616664223.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, în urmă cu puţin timp, după discuţiile cu sindicatele din învăţământ, reprezentanţii părinţilor şi ai elevilor, că au fost decise unele modificări în calendarul anului şcolar în curs.
Astfel, ministrul a renunţat la ideea mutării Evaluării Naţionale în luna iulie, după Bacalaureat, şi a stabilit că examenul va fi susţinut la data deja anunţată anterior, între 22 şi 25 iunie.


UPDATE: Semestrul al doilea va fi prelungit cu o săptămână, faţă de calendarul anunţat la începutul anului şcolar. Astfel, în-afară de clasele terminale, pentru care programul rămâne acelaşi, celelalte clase vor încheia cursurile pe 25 iunie, faţă de 18 iunie.


UPDATE: Prelungirea vacanţei de primăvară, între 2 aprilie şi 4 mai, a fost stabilită pentru toate clasele, în-afară de cele terminale, a VIII-a şi a XII-a, care vor merge la şcoală conform calendarului stabilit iniţial, care vor avea doar două săptămâni de vacanţă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8327 secunde