PERCHEZIȚII la DEALERI DE DROGURI DIN CONSTANȚA

506
PERCHEZIȚII la DEALERI DE DROGURI DIN CONSTANȚA - 25martperchezitiidroguri-1616664469.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiului Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri.
În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, ieri, 24 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descins la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani.
Polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 170 de grame de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 3 telefoane mobile și 3.000 de lei.  
După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei trei bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. 
La percheziții, au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8107 secunde