Legea privind administrarea porturilor, în dezbaterea Camerei Deputaților

230
Legea privind administrarea porturilor,  în dezbaterea Camerei Deputaților - legea-1496074797.jpg

Articole recomandate

Comisia pentru transporturi și in-frastructură a Camerei Deputaților reexaminează astăzi, 30 mai 2017, proiectul de lege pentru modificarea și completarea OG nr. 22/1999 privind administrarea porturilor și căilor navigabile, precum și desfășurarea activităților de transport naval în porturi și pe căi navigabile. La discuții este invitat să participe și reprezentantul Ministerului Transporturilor. 


La sfârșitul anului trecut, Parlamentul României a adoptat această lege, dar președintele României nu a apucat să o promulge, întrucât a fost contestată, la Curtea Constituțională, de către Guvernul Cioloș și Fondul Proprietatea. Instanța a judecat contestația și a respins legea pe motive procedurale.


Recent, printr-un comunicat de presă, Organizația Patronală Constanța Port Business Asociation l-a acuzat pe administratorul Fondului Proprietatea că "încearcă o uriașă manipulare a opiniei publice și a factorilor de decizie pentru a bloca adoptarea celei mai importante inițiative legislative din ultimul deceniu, în domeniul reglementării porturilor românești". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.858 secunde