Managerii prevăd o creștere moderată a economiei

121
Managerii prevăd o creștere moderată a economiei - managerii-1467126953.jpg

Articole de la același autor

Managerii din industria prelu-crătoare preconizează, pentru următoarele trei luni, creștere moderată a volumului producției. Prețurile produselor industriale și numărul de salariați vor avea o relativă stabilitate, arată ancheta de conjunctură din luna iunie 2016, realizată de Institutul Național de Statistică.

În activitatea de construcții se va înregistra, pentru următoarele trei luni, creșterea volumului producției, creștere moderată a numărului de salariați, în timp ce prețurile lucrărilor de construcții vor avea o relativă stabilitate.

În comerțul cu amănuntul, mana-gerii au estimat, pentru următoarele trei luni, o tendință de creștere mo-derată a activității economice. Volumul comenzilor adresate furnizorilor de mărfuri de către unitățile comerciale va urca moderat, în timp ce numărul angajaților se va diminua ușor. Pentru următoarea perioadă, se estimează creștere moderată a prețurilor de vânzare cu amănuntul.

Cererea de servicii (cifra de afaceri) va cunoaște o creștere moderată. În sectorul de servicii se estimează o creștere ușoară a numărului de salariați. Conform opiniei managerilor, prețurile de vânzare sau de facturare ale prestațiilor vor avea o tendință de relativă stabilitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Mai 2016
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Marţi, 05 Aprilie 2016
Stire din Economie : Industria vinde mai ieftin
Marţi, 15 Martie 2016
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Economie : 2015 a fost un an bun pentru industrie
Pagina a fost generata in 0.4159 secunde