Marinarii și armatorii pot sesiza ANR la TELVERDE - 0800 500 100

174
Marinarii și armatorii pot sesiza ANR la TELVERDE - 0800 500 100 - marinarii-1456163658.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 22 februarie 2016, Autoritatea Navală Română a pus la dispoziția persoanelor interesate serviciul TELVERDE.


Numărul alocat acestui serviciu este 0800 500 100, care poate fi apelat gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, 24 de ore din 24. 


În urma formării numărului, apelantul este îndrumat pe una din cele două direcții: semnalarea aspectelor legate de siguranța navigației și semnalarea aspectelor legate de alte domenii de activitate gestionate de Autoritatea Navală. 


La preluarea apelului, persoanele vor furniza datele proprii de identi-ficare, respectiv: nume, prenume, adresa de domiciliu, număr de telefon și e-mail. 


După primirea semnalului sonor, apelantul are la dispoziție 3 minute pentru formularea me-sajului. Mesajele sunt preluate și tratate de către compartimentele de specialitate din cadrul ANR, în funcție de specificul proble-mei. Problemele semnalate, care sunt legate de siguranța navigației vor fi tratate prioritar.


Serviciul TELVERDE al Auto-rității Navale este pus la dispoziția publicului pentru a facilita accesul la informațiile din domeniul de activitate al ANR, pentru a crește gradul de transparență instituțională și a combate birocrația în relația cu publicul.


Trebuie precizat faptul că Autoritatea Navală Română este înregistrată ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, având numărul de înregistrare 1307.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Februarie 2016
Stire din Economie : Pirați, droguri și catastrofe pe mare
Vineri, 19 Februarie 2016
Stire din Economie : Accidente navale
Miercuri, 17 Februarie 2016
Stire din Economie : Tragedii  și arestări pe mare
Pagina a fost generata in 1.1165 secunde