Pirați, droguri și catastrofe pe mare

249
Pirați, droguri și catastrofe pe mare - piratidroguri-1456163711.jpg

Articole de la același autor

Zece marinari indieni au fost salvați cu ajutorul Marinei nigeriene, după ce nava lor a fost deturnată de pirați lângă Coasta de Fildeș, pe 11 februarie 2016. La bordul tancului petrolier "Maximus" se afla un echipaj de 11 indieni și un pakistanez. Nu sunt informații despre navă și ceilalți membri ai echipajului.


Cargoul de mărfuri generale "Ha Tien" a emis un semnal de pericol pe data de 20 februarie 2016. După ce sala mașinilor a fost inundată, nava s-a scufundat la 38 mile nautice nord de Da Nang, Vietnam, în Marea Chinei de Sud. Comandantul a ordonat abandonul și o navă de salvare i-a preluat pe cei 20 de membri ai echipajului, debarcându-i la Da Nang. 


Pe data de 19 februarie 2016, în trei containere de la bordul navei "Teno", acostată în portul Manzanillo, din Mexic, au fost găsiți 363 de saci cu cocaină ascunși printre mărfuri. Greutatea totală a cocainei este 438 kg. Containere au fost încărcate în Balboa, portul anterior de escală, și urmau să ajungă în Quetzal, Guatemala. 


În dimineața de 20 februarie 2016, la bordul tancului de produse petroliere "Nuevo Pemex IV", care era acostat în șantierul naval din Veracruz, Mexic, a izbucnit un incendiu. Nava era în curs de dezmembrare. Incendiul, cel mai probabil, a fost cauzat de o scânteie care a aprins reziduurile petroliere. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a controla focul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Februarie 2016
Stire din Economie : Accidente navale
Miercuri, 17 Februarie 2016
Stire din Economie : Tragedii  și arestări pe mare
Pagina a fost generata in 0.3942 secunde