Mihai Daraban a primit vizita noului consul general al Republicii Turcia la Constanța

178
Mihai Daraban a primit vizita noului consul general al Republicii Turcia la Constanța - mihaidarabanaprimitvizitanouluic-1601654216.jpg

Articole de la același autor

Emre Yurdakul, noul consul general al Republicii Turcia la Constanța, a efectuat vineri, 2 octombrie 2020, o vizită la Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Oaspetele a fost primit de Mihai Daraban – președintele Camerei de Comerț și Industrie a României și președinte al CCINA și de Ion Dănuț Jugănaru – directorul general al CCINA. Consulul general a fost însoțit de atașatul comercial Kadir Yazihan.

În cadrul vizitei au fost discutate aspecte privind activitatea investitorilor din Republica Turcia în județul Constanța, facilitățile acordate de portul Constanța și oportunitățile de afaceri oferite de județul nostru.

Consulul general Emre Yurdakul i-a mulțumit președintelui CCINA pentru primire și a transmis că, atât Consulatul General, cât și Biroul atașatului comercial, sunt la dispoziția comunității de afaceri din Constanța, România fiind un partener de afaceri foarte important pentru Republica Turcia.

Mihai Daraban i-a asigurat pe oaspeți de întregul sprijin al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța pentru buna derulare a relațiilor de afaceri între companiile din Turcia și cele constănțene.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7359 secunde