Mihai Daraban: „Firmele româneşti au oportunităţi de afaceri în Arabia Saudită”

173
Mihai Daraban: „Firmele româneşti au oportunităţi de afaceri în Arabia Saudită” - 1-1717496455.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a semnat un Memorandum de Înţelegere cu Consiliul de Afaceri pentru Europa de Sud-Est al Arabiei Saudite, în cadrul evenimentului „Romania - Kingdom of Saudi Arabia Business Session”, organizat la sediul Camerei Naţionale. Semnarea Memorandumului de Înțelegere dintre cele două organizaţii a fost urmată de o sesiune Business2Business (B2B) la care au participat reprezentanţii a peste 40 de companii din ambele state, care activează în diferite sectoare economice.

„Valoarea totală a schimburilor comerciale dintre România şi Regatul Arabiei Saudite era, la sfârşitul anului trecut, de 778 de milioane de euro, în ultimii cinci ani înregistrându-se o creştere constantă a acestui indicator. Regatul Arabiei Saudite este, totodată, unul dintre puţinele state cu care România înregistrează, anual, excedent comercial.

Semnarea acestui memorandum devine, astfel, foarte importantă pentru stabilirea cadrului practic în ceea ce priveşte dezvoltarea unor relaţii de afaceri mai puternice, precum şi liniile directoare ale unei cooperări economice la nivel naţional.

Regatul Arabiei Saudite trece printr-o perioadă extrem de fastă, cu proiecte de mare anvergură în derulare, ceea ce poate să se traducă în oportunităţi de afaceri importante pentru mediul de business românesc”, a declarat preşedintele CCIR, constănţeanul Mihai Daraban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.332 secunde