O săptămână de shopping! Constănţenii, invitaţi la târgul TINIMTEX

8663
O săptămână de shopping! Constănţenii, invitaţi la târgul TINIMTEX - 1-1715515346.jpg

Articole de la același autor

Mare bucurie pentru doamne şi domnişoare, dar şi pentru domnii pasionaţi de shopping. Săptămâna care începe se anunţă extrem de atractivă la capitolul cumpărături, pentru că, timp de şase zile, la Constanţa este organizată o nouă ediţie a târgului TINIMTEX.

Începând de marţi, 14 mai, şi până duminică, 19 mai, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, o nouă ediţie a Târgului Naţional de Blănuri - Pielărie - Încălţăminte - Îmbrăcăminte TINIMTEX.

„TINIMTEX este cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare pe care îl organizăm începând cu anul 2000. Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, târgul atrage la fiecare ediţie a sa sute de firme din întreaga ţară.

Timp de aproape o săptămână, producătorii, ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate, vor avea pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, vor lua contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Cel mai mare avantaj al firmelor participante îl reprezintă contactarea potenţialilor distribuitori / vânzători. TINIMTEX este singurul târg din ţară cu o pronunţată componentă de contractare. Ediţie după ediţie, zeci de comercianţi iau cu asalt producătorii care participă la eveniment, pentru a încheia parteneriate.

Promovarea produselor pentru întreaga perioadă a anului viitor sau cel puţin pentru sezonul următor, contactarea de noi potenţiali clienţi, identificarea unor noi perspective de afaceri, consolidarea legăturii cu clienţii cunoscuţi, observarea competitorilor sau identificarea unor noi segmente de piaţă pentru plasarea produselor sunt alte beneficii importante.

În cele şase zile de vânzări directe, dintre care două de week-end, producătorii au ocazia de a intra în contact direct cu cumpărătorii, făcând totodată şi testarea unei pieţe extrem de dinamice.

Nu în ultimul rând, schimbul de experienţă este extrem de util pentru cunoaşterea tendinţelor pieţei”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Amplasament şi program de vizitare

În privinţa amplasamentului, constănţenii dornici de a face cadouri cât se poate de frumoase celor tragi trebuie să ştie că, la parterul pavilionului, vor fi amenajate standurile pentru producătorii de confecţii din piele şi blană, îmbrăcăminte adulţi, îmbrăcăminte copii, lenjerie, home & deco, accesorii, iar la etaj - încălţăminte şi marochinărie.

Iată şi programul de vizitare: în perioada 14-18 mai, orele 10.00 - 20.00; duminică, 19 mai, orele 10.00-16.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3843 secunde