Constănţenii, invitaţi la cumpărături, luna viitoare, la Târgul TINIMTEX

4403

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa va organiza, în perioada 14-19 mai, o nouă ediţie a Târgului Naţional de Blănuri, Pielărie, Încălţăminte, Îmbrăcăminte - TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare pe care CCINA Constanţa îl organizează începând cu anul 2000.

„Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, TINIMTEX atrage la fiecare ediţie a sa sute de firme din întreaga ţară. În cadrul târgului, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Târgul va fi găzduit de Pavilionul Expoziţional, din staţiunea Mamaia, iar în cadrul său, vor fi amenjate standuri unde se vor vinde confecţii din piele şi blană, îmbrăcăminte pentru adulţi, îmbrăcăminte pentru copii, lenjerie, home & deco, accesorii, încălţăminte şi marochinărie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5795 secunde