Mihai Daraban: „Firmele româneşti au nevoie de un impuls pentru a accesa pieţele din Armenia”

117
1
Mihai Daraban: „Firmele româneşti au nevoie de un impuls pentru a accesa pieţele din Armenia” - 1-1711269267.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCIR) a României, constănţeanul Mihai Daraban, a avut o întrevedere cu E.S. Tigran Galstyan, noul Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Armenia în România, prilej cu care au fost analizate o serie de aspecte privind dinamizarea relaţiilor economice dintre cele două ţări.

„Apreciez în mod deosebit iniţiativa Ambasadei Republicii Armenia în România şi propunerile noului ambasador menite să dinamizeze şi să intensifice cooperarea dintre cele două state, atât pe plan comercial, cât şi pe plan investiţional. Este de salutat faptul că E.S. Tigran Galstyan a ales Camera Naţională ca punct de plecare în punerea în practică a misiunii de a dezvolta componenta economică, în mod categoric, cele două state având nevoie de un impuls prin care companiile să acceseze pieţele din România şi, respectiv, din Armenia.

Totodată, datorită intenţiei Republicii Armenia de a extinde cooperarea cu celelalte state europene, valorificând poziţia sa de mediator a dialogului politic între Uniunea Europeană şi unele state din regiune, suntem convinşi că vom putea atrage o serie de elemente ale potenţialului comun, inclusiv prin implicarea altor state din regiune de care ne leagă interese comune, cum ar fi Georgia”, a declarat preşedintele Mihai Daraban.

La rândul său, ambasadorul armean a subliniat faptul că ţara sa are nevoie să dezvolte relaţii economice cât mai puternice cu statele Uniuni Europene.

„În acest sens, suntem implicaţi în construirea unui nou coridor de transport ce va lega Marea Neagră, prin portul Poti, de Orientul Îndepărtat. De asemenea, intenţionăm să acţionăm pe lângă autorităţile române pentru redeschiderea zborului direct Bucureşti-Erevan.

În ceea ce priveşte strict relaţia economică cu România, profit de această întâlnire pentru a propune organizarea, la Bucureşti, a unui forum de afaceri trilateral, România-Armenia-Georgia, centrat în special pe sectorul energetic, transportul maritim şi agricultură”, ambasadorul Armeniei. 

Comentează știrea

Charlotte parker
25 martie

Numele meu este Charlotte Parker. Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am avut chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit când viața noastră începea să aibă sens. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp. Datorită unui vrăjitor numit Dr.Ogaga Kunta, l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre acest vrăjitor. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și, de asemenea, pentru a obține un loc de muncă bine plătit și așa mai departe. îl puteți contacta și pe adresa sa de e-mail ([email protected]). El este uimitor, am întâlnit și o mărturie specială, era despre o femeie pe nume Vera, ea a mărturisit despre cum și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de 2 ani. zile, iar la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la e-mailul lui. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. o săptămână mai târziu, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți ca oricând. Dr ogaga Kunta ești un bărbat talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea unui vrăjitor real și autentic, încercați-l oricând, el este răspunsul la problemele dvs. din nou adresa lui de e-mail este ([email protected]) el este cel mai bun vrăjitor care vă poate rezolva problemele. 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare 6) Vrăji de despărțire 7) soluție finală pentru ejaculatoină rapidă [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5558 secunde