Curs cu specialitatea „Responsabil de mediu”, organizat la CCINA Constanţa

159
Curs cu specialitatea „Responsabil de mediu”, organizat la CCINA Constanţa - 1-1710417951.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa va organiza, începând de luni, 18 martie, la sediul instituţiei din bd. Al. Lăpuşneanu, un nou curs, autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, specializarea fiind, de data aceasta, „Responsabil de mediu”.

„Având în vedere prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 92 din 19 august 2021 privind regimul deşeurilor, pentru îndeplinirea obligaţiilor legale privind gestionarea deşeurilor, titularul unei activităţi, pentru care autoritatea competentă pentru protecţia mediului a emis o autorizaţie de mediu/autorizaţie integrată de mediu, are obligaţia să desemneze o persoană din rândul angajaţilor proprii sau să delege această obligaţie unei terţe persoane.

Persoanele desemnate trebuie să fie instruite în domeniul prevenirii generării de deşeuri şi al managementului deşeurilor, inclusiv în domeniul substanţelor periculoase, ca urmare a absolvirii unor programe de perfecţionare şi specializare recunoscute la nivel naţional conform Ordonanţei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulţilor, cu modificările şi completările ulterioare”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Certificatul de absolvire va fi însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite şi este recunoscut la nivel naţional şi internaţional dacă este tradus şi apostilat.

Relaţii şi înscrieri, la telefoanele 0241.619.854, 0725.308.745; e-mail, [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3785 secunde