Mihai Daraban: „Facem paşi importanţi pentru recucerirea pieţelor din America Latină”

155
Mihai Daraban: „Facem paşi importanţi pentru recucerirea pieţelor din America Latină” - 1-1710159468.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, constănţeanul Mihai Daraban, a avut o serie de întâlniri de lucru cu reprezentanţi ai autorităţilor centrale ai Republicii Ecuador, în persoana vicepreşedintelui Adunării Naţionale, Eckenner Reader Recalde Alava, şi al ministrului adjunct al comerţului exterior din cadrul Ministerului Producţiei, Comerţului Exterior, Investiţiilor şi Pescuitului, Homero Larrea.

Cele două întâlniri de lucru au fost organizate ca urmare a interesului manifestat de către oficialii ecuadorieni în ceea ce priveşte implicarea mediilor de afaceri din cele două state în proiecte comune, potrivit discuţiilor avute la Forumul de Afaceri România-Ecuador.

„Din discuţiile purtate cu reprezentanţii autorităţilor centrale ecuadoriene, s-au conturat oportunităţi concrete privind implicarea CCIR, precum şi a comunităţii de afaceri din România, în acordarea de consultanţă pentru dezvoltarea a două domenii economice strategice pentru Ecuador: sistemul energetic şi industria transporturilor.

În ceea ce priveşte modernizarea sistemului energetic ecuadorian, am stabilit un program de continuare a dialogului pe această temă, precum şi etapele tehnice ulterioare. Avem specialişti foarte buni în acest domeniu şi sunt convins că vor găsi soluţiile optime pentru ca sincopele din sistemul energetic ecuadorian să nu mai apară.

Sunt paşi importanți pe care CCIR, împreună cu reprezentanţii mediului de afaceri, îi face pentru internaţionalizarea business-ului românesc şi pentru recucerirea pieţelor din America Latină”, a declarat preşedintele Mihai Daraban. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8693 secunde