Start al celei de-a XX-a ediţii a Salonului de Dotări Hoteliere, la Pavilionul Expoziţional

181
Start al celei de-a XX-a ediţii a Salonului de Dotări Hoteliere, la Pavilionul Expoziţional - 1-1710938059.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în parteneriat cu Organizaţia de Management al Destinaţiei OMD Mamaia-Constanţa şi Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Constanţa, organizează, în perioada 21-24 martie 2024, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, cea de-a XX-a ediţie a Salonului de Dotări Hoteliere, eveniment desfăşurat cu scopul de a facilita încheierea de parteneriate comerciale şi contracte avantajoase pentru agenţii economici din sectorul HoReCa.

„Salonul oferă cadrul ideal pentru dezvoltarea parteneriatelor comerciale şi încheierea de contracte avantajoase, oferind firmelor relaţionarea interactivă şi expunerea directă în faţa unui public specializat interesat să descopere ultimele inovaţii şi tendinţe”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa s-a alăturat manifestării, iar pentru o cât mai eficientă campanie de promovare a învăţământul dual în domeniul HoReCa, elevi de la mai multe licee cu profil tehnologic vor fi prezenţi cu standuri în cadrul salonului, având astfel oportunitatea de a relaţiona cu agenţii economici din domeniul de activitate.

În premieră, la ediţia de anul acesta, va fi organizată o campanie gratuită de informare pentru companiile din domeniul HoReCa, prin conferinţe tematice, cu privire la reglementările care trebuie respectate de agenţii economici din domeniu.

Vor fi prezenţi specialişti desemnaţi din Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa şi Garda de Mediu Constanţa. Totodată, vor fi prezenţi şi specialişti ai CCINA Constanţa, care vor informa agenţii economici cu privire la cele mai bune soluţii în materie de digitalizare, internaţionalizare şi sustenabilitate, prin Enterprise Europe Network Constanţa şi Cityinnohub - European Digital Innovation Hub.

Conferinţele vor avea loc vineri, 22 martie, în sala de conferinţe a Pavilionului Expoziţional. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3214 secunde