S-a deschis sesiunea de înscrieri pentru Tomis Maritime Expo, de la Constanţa

329
S-a deschis sesiunea de înscrieri pentru Tomis Maritime Expo, de la Constanţa - 1-1711019473.jpg

Articole de la același autor

Veşti bune pentru firmele cu activitate în domeniul maritim. Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa a anunţat că s-au deschis înscrierile pentru Tomis Maritime Expo, târg destinat specialiştilor din domeniul maritim.

„Invităm alături de noi de la şantiere navale, operatori portuari, companii de shipping sau logistică, firme care livrează sisteme de propulsie, tehnologie electrică, producători sau importatori de ambarcaţiuni de agrement, agenţi economici care oferă servicii maritime complete pentru proprietarii de nave, reprezentanţi din industria pescuitului şi acvaculturii”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Târgul se va desfăşura, în perioada 26-28 iunie 2024, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia.

Organizatorii evenimentului au decis ca, pentru înscrierea ca expozant până în data de 15 aprilie, să fie acordată o reducere de 10% din tariful total.

Tomis Maritime Expo face parte din Maritime Business Week, o săptămână dedicată explorării oportunităţilor şi dezvoltării în industria maritimă, care îşi propune să aducă împreună lideri de opinie, profesionişti şi inovatori din domeniu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4182 secunde