Diamante, rochii superbe de mireasă şi lecţii de dans, la Târgul de Nunţi de la Constanţa

3892

Articole de la același autor

Tinerii care vor să-şi unească destinele şi să ia viaţa-n piept, constănţence consumatoare de produse de beauty, dar şi agenţi economici cu activitate în domeniu, dornici să arunce o privire spre concurenţă şi să se pună la curent cu tentinţele din domeniu, sunt invitaţi la un super-eveniment de week-end: Târgul de Nunţi de la Constanţa.

Inaugurată vineri, 15 martie, cea de-a XVII-a ediţie a Târgului de Nunţi se desfăşoară, până duminică, 17 martie, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia.

Organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa şi prezentat drept cel mai important şi cu cea mai mare amploare eveniment local de profil din ultimii ani, Târgul de Nunţi promite un week-end alb efervescent, din care nu lipsesc momente spectaculoase, atracţia câştigurilor la tombolă şi surprize pregătite cu mare atenţie şi inspiraţie. 




„Este cea mai mare ediţie a Târgului de Nunţi pe care o organizăm la Constanţa, construită în detaliu, ca o experienţă expoziţională complexă. Avem 65 de firme participante, din domeniul industriei mariajului şi al serviciilor conexe, o mare parte dintre acestea venind din afara judeţului Constanţa. Am vrut să creăm o poveste, pornind de la conceptul unei nunţi în vie, până la toate celelalte localuri clasice. Evident, piesele centrale sunt rochia de mireasă şi costumul de ginere, dar avem ateliere de creaţii vestimentare, magazine dedicate de bijuterii, inclusiv cu diamante - în premieră! -, servicii dedicate de papetărie, invitaţii şi mărturii, florării, vacanţe pentru luna de miere, decoruri nuntă - scene, baloane, pene, artificii -, case de producţie foto &video, servicii de coregrafie pentru dansul mirilor, propuneri speciale pentru candy bar & torturi festive, baruri mobile, companii de închirieri limuzine/maşini de epocă, furnizori de muzică şi entertainment”, a declarat directorul general al CCINA Constanţa, Ruxandra Serescu. 




Machiaj şi coafură, la Salonul de Beauty-Expo

Salonul de Beauty-Expo, din cadrul Târgului de Nunţi, aduce în premieră, în acelaşi cadru expoziţional, servicii esenţiale pentru nunta perfectă - saloane înfrumuseţare, cabinete estetică facială şi corporală, SPA, studiouri de machiaj şi coafură -, care completează categoric experienţa nunţii.

„Pe parcursul a trei zile, publicul prezent la Târgul de Nunţi are prilejul să asiste la un adevărat spectacol al ultimelor tendinţe în alcătuirea tabloului perfect pentru nunta de vis, iar pe lângă şansa de a face alegeri inspirate, vizitatorii vor putea să participe atât la sesiuni de prezentare şi testare a unora dintre produsele promovate, cât şi la o tombolă specială, cu premii de neratat.

Desigur, obiectivul manifestării va fi urmărit permanent, atât în promovarea fiecărui expozant în faţa publicului vizitator, cât şi în urmărirea realizării de conexiuni pentru contractări între agenţii economici, vânzări en detail şi en-gros”, au transmis reprezentanţii CCINA.

Intrarea este târg liberă. 




Distracţia garantată cu Oglinda-Video 360

Agenţii economici participanţi la târg se întrec în oferte, astfel că viitorii miri sau părinţii lor, cei care achită nota de plată, au de unde alege.

Astfel, puteţi opta un meniu de restaurant cu preţuri ce pornesc de la 330 de lei la Continental Forum, rochii de mireasă cu adevărat speciale de la Estelle, iar pentru mire, Bloom by Loredana Farapon vine cu un pachet de ceremonie ce include costum, cămaşă şi batistă/papion pentru care se achită, până în data de 30 martie, numai 3.000 de lei.

Buchete pentru mireasă şi naşă, lumânări de nuntă, cocarde, decoruri şi tot felul de accesorii puteţi cumpăra de la Dya Events, în timp ce firma Organizare Evenimente Constanţa vă scuteşte de toate emoţiile, ocupându-se în detaliu de nunta din vis.

O atenţie deosebită este acordată bijuteriilor, iar în acest sens, Leone D*Oro by Italy vine în întâmpinarea prea fericiţilor miri cu verighete personalizate, bijuterii la comandă, inclusiv cu diamante, voucherul oferit la târg aducând ca bonus, la magazin, gratuitate la gravură. 




Distracţia este garantată de cei de la Oglinda-Video 360, care oferă fotografii calitate premium şi guest-book personalizat, tarifele percepute pentru pachetele de servicii variind între 1.000 lei şi 3.500 de lei.

Şi cum ar fi nunta dacă mireasa şi ginerică n-ar şti să… danseze? Chiar dacă vremurile în care se juca Nuneasca-n bătătură au cam trecut, un vals în deschiderea balului este musai. Pentru a face o bună impresie în faţa mesenilor, mirii pot lua lecţii de dans de la specialiştii Centrului atipic de artă şi mişcare Total sau ai Şcolii de Dans & Fitness White Feathers by Roxana Gurău. Că-i vorba despre vals, tango, dansuri tradiţionale, latino, dansuri pe tocuri sau bellydance, toate se învaţă. Pregătiţi banda cu aplauze! 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.651 secunde