CCINA Constanţa: „Inimi Generoase - Gala Brazilor de Crăciun”, de la proiect la realitate

121
1
CCINA Constanţa: „Inimi Generoase - Gala Brazilor de Crăciun”, de la proiect la realitate - 1-1711375342.jpg

Articole de la același autor

100.000 de euro este impresionanta sumă strânsă în cadrul Proiectului „Inimi Generoase - Gala Brazilor de Crăciun”, eveniment susținut în decembrie 2023, pentru strângerea de fonduri necesare realizării unor investiții în domeniul educației.

„La mai puțin de trei luni de la desfășurarea evenimentului, ambițiile și promisiunile din decembrie 2023 s-au concretizat, fiind definitivată construirea și dotarea unor terenuri de sport sintetice destinate elevilor.

Cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean și în colaborare cu directorii școlilor selecționate, se vor inaugura terenurile de sport din cadrul a patru unități de învățământ constănțene, puse la dispoziţie de către Primăria Constanța”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, 25 martie, de reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa.

Inaugurarea terenurilor are loc în două etape.

Prima etapă este programată în ziua de 26 martie: Școala Gimnazială Nr. 17 „Ion Minulescu” - ora 11:00 și Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” - ora 14:00.

A doua etapă este stabilită pentru data de 10 aprilie: Școala Gimnazială Nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” - ora 11:00 și Școala Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir” - ora 14:00. 

Comentează știrea

Charlotte parker
25 martie

Numele meu este Charlotte Parker. Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am avut chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit când viața noastră începea să aibă sens. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp. Datorită unui vrăjitor numit Dr.Ogaga Kunta, l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre acest vrăjitor. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și, de asemenea, pentru a obține un loc de muncă bine plătit și așa mai departe. îl puteți contacta și pe adresa sa de e-mail ([email protected]). El este uimitor, am întâlnit și o mărturie specială, era despre o femeie pe nume Vera, ea a mărturisit despre cum și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de 2 ani. zile, iar la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la e-mailul lui. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. o săptămână mai târziu, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți ca oricând. Dr ogaga Kunta ești un bărbat talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea unui vrăjitor real și autentic, încercați-l oricând, el este răspunsul la problemele dvs. din nou adresa lui de e-mail este ([email protected]) el este cel mai bun vrăjitor care vă poate rezolva problemele. 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare 6) Vrăji de despărțire 7) soluție finală pentru ejaculatoină rapidă [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4644 secunde